1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-01-2019 18:45

Ισοπαλία Κηφισιάς και ΑΕΚ και Μπέλος... διαγώνιος στην «Ενωση»

Ισόπαλοι 2-2 σετ αναδείχτηκαν ο ΑΟΠ Κηφισιάς και η ΑΕΚ σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έγινε αργά το βράδυ του Σαββάτου στο Ζηρίνειο.

Η Κηφισιά αγωνίστηκε χωρίς τον Βραζιλιάνο κεντρικό Ρενάτο Μαρκές ντε Ολιβέιρα που επέστρεψε στην πατρίδα του. Η διοίκηση της Κηφισιάς αναζητά τον αντικαταστάτη του. Ο Νίκος Ζαλμάς είδε την Κηφισιά να βελτιώνεται σε ποιοτικά χαρακτηριστικά και ειδικά σε υποδοχή και μπλοκ - άμυνα.

Η ΑΕΚ αγωνίστηκε χωρίς διαγώνιο καθώς ο Ηρακλής Παπαδόπουλος είναι στην Εθνική ομάδα και ο Γιώργος Τζιουμάκας είναι τραυματίας. Ετσι, στα δύο πρώτα σετ η Κηφισιά «δάνεισε» τον Χρίστο Μπέλο στην ΑΕΚ και αγωνίστηκε διαγώνιος και έστω και από… σπόντα βρέθηκε και πάλι στην ίδια ομάδα με τον Σωτήρη Δρίκο.

Τα δύο πρώτα σετ τα πήρε η Κηφισιά με 25-21. Στη συνέχεια οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές. Στο 3ο σετ διαγώνιος της ΑΕΚ ήταν ο Μότα και στο 4ο σετ ο Ηλίας Λάππας. Η ΑΕΚ πήρε το 3ο και το 4ο σετ με 25-20 και 25-22 και ο αγώνας τελείωσε ισόπαλος 2-2 σετ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ