1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-01-2019 13:56

«Ιφιγένεια» ο Νίκος Νεόφυτος απολύθηκε από την ΑΕΚ

Με απόφαση της διοίκησης της ΑΕΚ ο Νίκος Νεόφυτος δεν είναι πλέον προπονητής της ανδρικής ομάδας.

Σε μία προσπάθεια να βρεθεί ένα δυνατό άλλοθι για τα λάθη που έχουν γίνει στον σχεδιασμό αλλά και στην οργάνωση του τμήματος η διοίκηση του ΤΑΑ απομάκρυνε τον Ελληνα τεχνικό.

Ο Νεόφυτος ζήτησε την αποζημίωση του και το απόγευμα θα αποχαιρετήσει τους παίκτες της ομάδας. Η ΑΕΚ από τη στιγμή που προχώρησε σε αυτή την κίνηση είχε ήδη συμφωνήσει με τον πρώην ομοσπονδιακό Σωτήρη Δρίκο καθώς έρχεται και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Μετς. Μέσα στο Δεκέμβριο είχαν γίνει επαφές και με τους Κώστα Αρσενιάδη και Σάκη Ψάρρα γεγονός που αποδεικνύει πως η διοίκηση της ΑΕΚ ζητούσε ένα γερό ταρακούνημα για τη συνέχεια της σεζόν.

H ανακοίνωση της ΑΕΚ για το Νίκο Νεόφυτο:

Το ΤΑΠ ΑΕΚ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Νίκο Νεόφυτο.

Μετά από συνάντηση που έγινε στα γραφεία του Συλλόγου, ανάμεσα στον πρόεδρο του ΤΑΠ, κ. Μάνο Μακρή, και τον κ. Νίκο Νεόφυτο, αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Το ΤΑΠ ΑΕΚ ευχαριστεί τον κ. Νίκο Νεόφυτο για την σημαντική προσφορά του τόσο στην άνοδο από την Α2 στη μεγάλη κατηγορία, όσο και στην εδραίωση στην Volleyleague και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ