1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-04-2013 10:26

Συνεδρίαση ΕΣΑΠ: «Άγκαθι» η επικύρωση της βαθμολογίας

Η 95η Συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 30 Απριλίου και ώρα 13.00, στα γραφεία της Λίγκας. Μεταξύ άλλων θεμάτων θα συζητηθούν ζητήματα οργάνωσης του πρωταθλήματος, Ανάπτυξης, απολογισμός αγωνιστικής περιόδου 2012-13 και επικύρωση βαθμολογίας.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει για την επικύρωση της βαθμολογίας της περιόδου 2012-13. Ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει η βαθμολογία να επικυρωθεί μετά την έκδοση της απόφαση του ΑΣΕΑΔ για το μηδενισμό του Ηρακλή, ενώ το ΤΑΑ Ηρακλής θα επιδιώξει η επικύρωση να γίνει σε αυτή την συνεδρίαση ώστε να υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός και ο Μίλωνας και από εκεί και πέρα να αντιμετωπίσει το ζήτημα της παραμονής του.

1 σχόλιο

  • Comment Link Χάρης Μ. Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 09:48 posted by Χάρης Μ.

    γιατί μου θυμίζει την περίπτωση του ποδοσφαίρου πριν 2 χρόνια; Και τότε πάλευε ο Ηρακλής να επικυρωθεί η βαθμολογία αλλά που. Το ίδιο θα γίνει και τώρα.Αλλά ακόμα και στην περίπτωση που επικυρωθεί αυτό σημαίνει ότι σωζεται ο Ηρακλής; Δε νομίζω, απλά τραβαει μαζί του και τον παο στην περίπτωση που το ΑΣΕΑΔ επικυρώσει την πρωτοβαθμια απόφαση και θα ανέβει ο τρίτος της Α2.Εκεί στον Ηρακλή βγείτε επιτέλους να πείτε την αλήθεια στον κόσμο.Επικύρωση δε σημαίνει και οριστική σωτηρία. Από την άλλη μη επικύρωση σημαίνει ότι όλοι δουλεύουν για τον παο. Στον Ηρακλή ομως δεν πρέπει να ανησυχούν, έχουν στιβαρή "διοίκηση".Μιλάμε για Πανελλήνια Λέσχη και για Τσιργογιάννη. Εγγύηση για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Αν θέλετε γελάτε τώρα αν θέλετε αργότερα. Ευτυχώς που τουλάχιστον δικηγορικά υπάρχει μια πολύ καλή δικηγόρος στην Αθήνα που το παλεύει.Ακόμα κι αυτήν όμως θελήσανε να την παροπλίσουνε πέρυσι το καλοκαίρι όταν πίστευαν ότι θα τα καταφέρουν όλα μόνοι τους και δεν χρειάζονταν ανθρωπους που συνεργάστηκαν με τον Κολύμπατζη.Το ίδιο έκαναν και με τον άλλο δικηγόρο τον Αρτοποιό που ήξερε όλα τα θέματα.Ε βέβαια είχαν δικό τους δικηγόρο φαντάζομαι μέλος της λέσχης τους.Οταν σφίξανε ζήτησαν βοήθεια από τους γνωρίζοντες.Ε ρε καημένε Ηρακλή σε τι χέρια έπεσες.Γι αυτό λέω εγγυημένο το μέλλον του συλλόγου με δαύτους......

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ