1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-12-2018 22:44

Δεληκώστας: «Μπράβο, μπορούμε και καλύτερα»

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από το 3-0 επί του Ηρακλή αλλά και κυρίως από την εμφάνιση της ομάδας του. Οπως είπε ο Παμβοχαϊκός θα μπει σε νέο στάδιο προετοιμασίας καθώς ο επόμενος αγώνας που έχει να δώσει είναι στις 15 Ιανουαρίου:

 

«Μπράβο σε όλη την ομάδα γιατί παίξαμε πολύ καλά με λίγα λάθη απέναντι σε έμπειρη και δυνατή ομάδα. Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στην απόδοση του Δημητριάδη και του Παπαδημητρίου. Ακόμα και μετά από αυτή την εμφάνιση είμαι βέβαιος πως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης κυρίως στην επίθεση. Στο μπλοκ δεν είχαμε τελειωμένους πόντους αλλά είχαμε πολλές σπασμένες μπάλες που γυρίσαμε θετικά στην κόντρα. Μας ικανοποιεί και το σκορ και κυρίως η εμφάνιση. Πιο πολύ μας ικανοποιεί η παρουσία του κόσμου του Βραχατίου που αναγνωρίζει την προσπάθεια μας και σήμερα είχε δυναμική παρουσία. Ολοκληρώσαμε τον Α΄γύρο με την τρίτη θέση που είναι μέσα στους στόχους μας. Ο επόμενος αγώνας μας είναι στις 15 Ιανουαρίου και μπαίνουμε σε ένα μήνα σκληρής προετοιμασίας για να μπούμε στην τελική ευθεία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ