1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-12-2018 21:22

Σέρτζιου Στάνκου: «Όποια είναι η απόφαση της διοίκησης θα τη δεχτώ»

Ευτυχώς για τον Σέρτζιου Στάνκου δεν γνωρίζει ελληνικά - όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος στις δηλώσεις του - οπότε δεν αντιλήφθηκε το τι ακούστηκε σε βάρος του στο «Παλατάκι» μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οπως είπε και ο ίδιος έστω και εμέσως το «κεφάλι» του είναι στη διάθεση της διοίκησης...

O προπονητής του ΠΑΟΚ Σέρτζιου Στάνκου είπε στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα:

«Αυτή την περίοδο ο Ολυμπιακός παίζει καλύτερα από εμάς. Κατάφερε να μας κερδίσει δύο φορές σε μικρό διάστημα. Πρέπει να δεχτούμε πως είναι καλύτεροι από εμάς. Υπάρχουν δυο σημεία στο σημερινό ματς. Παίξαμε με πείσμα και κάλο βόλεϊ σε κάποια σημεία. Είμαι απογοητευμένος από το τελευταίο σετ, καθώς δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε. Η διπλή αλλαγή στο 2ο σετ ήταν θέμα τακτικής, όπως ακριβώς παίζει και Ολυμπιακός».

Για τις αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ: «Δεν άρεσε στον κόσμο η εμφάνιση μας και αποδοκίμασε. Δεν καταλαβαίνω ελληνικά. Γνωρίζω κάποιες λέξεις που έχουν να κάνουν με έμενα, αλλά μέχρι εκεί. Όλες είναι αποφάσεις δικές μου. Η ζωή του προπονητή είναι αυτή. Όλοι είναι καλοί μέχρι να έρθει το κακό αποτέλεσμα. Όποια είναι η απόφαση της διοίκησης θα τη δεχτώ».

Για τη συνέχεια: «Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας είναι εφικτοί στόχοι. Ο καθένας έχει τη δική του γνώμη έξω από το γήπεδο. Σχετικά με το μπάτζετ πρέπει να ρωτήσετε τη διοίκηση. Είναι γεγονός ότι χάσαμε το League Cup και σήμερα από τον Ολυμπιακό, αλλά και οι τελικοί του πρωταθλήματος θα είναι πάλι το ίδιο ζευγάρι. Δεν έχω στο μυαλό μου αλλαγές. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι. Συγκεντρωνόμαστε τώρα για το ματς με την ΑΕΚ την άλλη εβδομάδα»

 

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ