Εκτυπώστε τη σελίδα
13-12-2018 19:33

Οσκαρ ατυχίας η Αρτεμις Σαμπάνη, έπαθε ρήξη αχιλλείου και χειρουργήθηκε!

Το ντέρμπι της B εθνικής γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ μεταξύ της Αργυρούπολης και του ΑΟΝΣ Μίλων, σημαδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό της Αρτεμις Σαμπάνη στο 19-19 του 1ου σετ.

Εκανε βήμα προς τα πίσω και ξαφνικά άλλαξε τη φορά του σώματος της με αποτέλεσμα να πάθει τη ζημιά. Ο αγώνας διακόπηκε για 20 λεπτά οπότε ασθενοφόρο μετέφερε την αθλήτρια στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου λόγω και της ομαδικής ασφάλειας που έχει ο Μίλων για τις αθλήτριες και τους αθλητές του βόλεϊ. Σήμερα το πρωί έκανε και το χειρουργείο και φυσικά θα χάσει όλη τη σεζόν. Στο πλευρό της βρέθηκαν παράγοντες του Μίλωνα, ο υπεύθυνος των τμημάτων βόλεϊ Παντελής Ταρνατόρος, ο προπονητής της Μάνος Καλημεράκης και συναθλήτριες της που της ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Οταν ο αγώνας ξεκίνησε μετά τον τραυματισμό η Αργυρούπολη επικράτησε 25-23 στο 1ο σετ και στη συνέχεια ο Μίλωνας εγκατέλειψε κάθε προσπάθεια σαφώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό της Σαμπάνη.«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι και στεναχωρημένοι με τον τραυματισμό της Αρτεμις Σαμπάνη. Πάνω απ΄όλα προέχει η υγεία της αθλήτριας και μετά το μέλλον της ομάδας. Της ευχόμαστε να έχει δύναμη και κουράγιο και γρήγορη ανάρρωση», είπε ο Μάνος Καλημεράκης.

Σχετικά άρθρα