Εκτυπώστε τη σελίδα
05-12-2018 23:10

Σέρζιου Στάνκου: «Θα μιλήσουμε μεταξύ μας για να βρούμε λύσεις»

O προπονητής του ΠΑΟΚ Σέρτζιου Στάνκου είπε για τη νίκη επί της Όλστιν αλλά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη:
«Συγχαρητήρια στην Όλστιν. Στα δυο παιχνίδια που παίξαμε ήταν καλύτερη ομάδα και εύχομαι να συνεχίσουν στη διοργάνωση. Παίξαμε δυο σημαντικά παιχνίδια, αλλά δεν παραβλέπουμε ότι η Όλστιν παίζει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που για ακόμη μια φορά μας στήριξε, ακόμα και όταν χάθηκε η πρόκριση δεν σταμάτησαν να υποστηρίζουν τους παίκτες. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Λιγκ Καπ, θα επικεντρωθούμε σε αυτό. Δε νομίζω ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στην επίθεση. Ξέραμε ότι ο Τζούριτς προερχόταν από τραυματισμό, επέστρεψε μετά από δέκα μέρες και ήταν το πρώτο του παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος με όσο έπαιξε. Είναι ο αρχηγός της ομάδας και έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της. Θα συζητήσουμε στα αποδυτήρια για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα μας».

Ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Μπούτος είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, για ακόμα ένα παιχνίδι ήρθαν να μας στηρίξουν και τους ευχαριστούμε. Πήραμε τη νίκη αλλά χάσαμε την πρόκριση. Από αύριο θα πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό ματς και να επικεντρωθούμε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί. Θα προετοιμαστούμε καλύτερα για να πάρουμε τη νίκη».

Ο τεχνικός της Όλστιν, Ρομπέρτο Σαντίλι δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι με την πρόκριση. Μας ενδιαφέρει πολύ αυτή η διοργάνωση. Είμαστε ικανοποιημένοι με το επίπεδο που παίξαμε. Ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ θα πιέσει. Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ και τους εύχομαι καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της σεζόν».