Εκτυπώστε τη σελίδα
03-12-2018 00:30

Η αισιοδοξία του Νεόφυτου και η απογοήτευση του Παβλίσεβιτς

Αρχή για μια νέα πορεία χαρακτήρισε ο Νικος Νεόφυτος την μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στη Σύρο ενώ ο απογοητευμένος προπονητής των «Πειρατών» Ράτκο Παβλίσεβιτς, στάθηκε στα λάθη της ομάδας του και στην εξαιρετική απόδοση των «κιτρινόμαυρων».

 Αρχικά ο Νίκος Νεόφυτος, προπονητής τη ΑΕΚ είπε για τη νίκη στη Σύρο: «Καταφέραμε και κερδίσαμε σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Φοίνικα. Ήταν ένα παιχνίδι που παίξαμε πολύ καλά και μας βγήκαν όλα όσα είχαμε σχεδιάσει. Η νίκη αυτή ήρθε σε μία δύσκολη περίοδο για εμάς και πιστεύω πως αυτή θα είναι η αρχή για μία καλύτερη συνέχεια και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Ο πρώην παίκτης του Φοίνικα και νυν της ΑΕΚ Ηλίας Λάππας είπε: «Πήραμε ένα παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι του Φοίνικα, μάλιστα σε μία περίοδο που η ομάδα της Σύρου ήταν σε καλή κατάσταση, αφού κατάφερε να πάρει τρεις βαθμούς από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Αντίθετα εμείς προερχόμαστε από άσχημα αποτελέσματα και πιστεύω πως αυτή η νίκη θα μας δώσει το έναυσμα για μία νέα αρχή. Ο κόσμος της Σύρου έχει δείξει την αγάπη του πάρα πολλές φορές προς το πρόσωπό μου και θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτό. Άλλωστε και εγώ τη Σύρο την έχω μέσα στην καρδιά μου».

 Ο τεχνικός της ομάδας της Σύρου Ράτκο Παβλίσεβιτς μετά το τέλος του αγώνα είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δεν μας βγήκαν πολλά πράγματα. Αντιμετωπίσαμε την ΑΕΚ η οποία είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και έπαιξε όπως έπρεπε. Εκμεταλλεύτηκε τα πάντα και πήρε τη νίκη. Από την πλευρά μας δεν κάναμε κάποια πράγματα δεν χάσαμε ένα παιχνίδι το οποίο το θέλαμε».
 

 

Σχετικά άρθρα