1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-12-2018 01:18

Η ανωτερότητα του ΠΑΟΚ και τα πολλά λάθη της Κηφισιάς

Στην καλή παράδοση αλλά και στην συνολική ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, σταθηκε ο πασαδόρος του δικεφάλου, Θάνος Τερζής στα πολλά λάθη της Κηφισιάς, επεσήμανε ο λίμπερο της ομαδας των βορείων προαστίων Γκούζντα.

 

 Αρχικά ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής είπε: «Έχουμε ένα καλό σερί απέναντι στην Κηφισιά στο Ζηρίνειο. Πιστεύω ότι σήμερα η Κηφισιά δεν έδειξε το καλό της πρόσωπο. Δεν έδειξε την μαχητικότητα της σε κάθε πόντο, όπως μας έχει συνηθίσει. Εμείς κάναμε ένα καλό παιχνίδι και εκμεταλλευτήκαμε τους κεντρικούς μας. Δεν δεχτήκαμε ιδιαίτερη πίεση στο σερβίς και φτάσαμε στη νίκη».».

Ο λίμπερο της Κηφισιάς Κόνραντ Γκούζντα δήλωσε: « Ξέραμε ότι δεν είμασταν το φαβορί του αγώνα. Πρέπει να αποκτήσουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Για δύο σετ προσπαθήσαμε αλλά στο τρίτο μετά τα μισά φάνηκε ότι δεν το πιστέψαμε και το παρατήσαμε. Πρέπει να εξαλείψουμε τα νεκρά διαστήματα και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω.

Σήμερα κάναμε πολλά λάθη απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα. Η εικόνα που δείχνουμε στον αγώνα δεν μας αξίζει. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και θεωρώ ότι πρέπει να συγκεντρωθούμε ακόμα περισσότερο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ