1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-12-2018 00:53

Η ικανοποίηση του Μουνιόθ και η απογοήτευση του Μουστακίδη

Την ικανοποίηση του για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Αλεξανδρούπολη αλλα και την απόδοση των Ζουπάνι, Στιβαχτή , επεσήμανε ο Φερνάντο Μουνιόθ ενώ ο Σάκης Μουστακίδης στάθηκε στην κακή εμφάνιση που ειχε ο Εθνικός για δεύτερο ματς.

 

Αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Είμαι ικανοποιημένος από το παιχνίδι. Σήμερα παίξαμε με τους Ζουπάνη και Στιβαχτή και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, όπως και όλη η ομάδα.

Με σοβαρότητα και προσοχή, είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα με τη Σαχτιόρ. Θέλαμε να περάσουμε αυτό το παιχνίδι με τον Εθνικό, έχοντας αυτή την απόδοση ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα στη Λευκορωσία, όπου η Σαχτριόρ θα είναι πιο δυνατή».

O πρώτος σκόρερ του αγώνα, Νίκος Ζουπάνης, δήλωσε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, με καλή απόδοση σε όλους τους τομείς. Κυνηγάγαμε τις μπάλες και με τη διάθεση που έβγαινε από την άμυνα τελειώναμε τις επιθέσεις. Τώρα το μυαλό της ομάδας είναι στον αγώνα της Λευκορωσίας, όπου θέλουμε να πάρουμε μια καθαρή νίκη και να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

 O προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης είπε: «Σήμερα δεν πήγαμε καθόλου καλά. Είναι το δεύτερο παιχνίδι που δεν αποδίδουμε αυτό που μπορούμε. Ο Ολυμπιακός μας πίεσε με το σερβίς. Η υποδοχή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε για να είμαστε αναταγωνιστικοί και να κάνουμε την τακτική μας.

Πρέπει να μας γίνουν μάθημα αυτοί οι αγώνες. Θέλαμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω στον κόσμο μας αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε μπροστά και τον δύσκολο αγώνα με την ΑΕΚ. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ. Το εφετινό πρωτάθλημα θα είναι το πιο δύσκολο όλων των εποχών και πολύ απρόοπτο». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ