1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2018 22:15

Φερνάντο Μουνιόθ: «Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, καλύτερη η Σαχτάρ στον επαναληπτικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δήλωσε στο olympiacossfp.gr μετά τη νίκη επί της Σαχτάρ Σόλιγκορστ:
«Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών μου. Παίξαμε με μεγαλύτερη πίεση από ότι στα υπόλοιπα παιχνίδια και είχαμε υπό έλεγχο τον αγώνα σε όλη τη διάρκεια του. Η ομάδα της Λευκορωσίας φυσικά ανέβασε την απόδοση της σε κάποια σημεία, αλλά δείξαμε προσοχή και φτάσαμε στη νίκη. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Στην δεύτερη αναμέτρηση, σίγουρα η απόδοση της Σαχτάρ θα είναι καλύτερη, κυρίως στο σερβίς, όπου ξέρουμε ότι είναι το δυνατό τους σημείο».

O Καναδός διαγώνιος του Ολυμπιακού Γκάβιν Σμιτ δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη νίκη. Κερδίσαμε με 3-0, αποτέλεσμα που μας δίνει πλεονέκτημα για τη ρεβάνς, όπου θέλουμε δυο σετ για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Παίξαμε πολύ καλά σήμερα και σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να είμαστε όλο και καλύτεροι. Είναι πάντα πολύ όμορφο να παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας και τους ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ