1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2018 20:36

Κώστας Αρσενιάδης: «Χωρίζουμε σαν φίλοι κι επειδή κουράστηκα»

Εντοπίσαμε τον Κώστα Αρσενιάδη και του ζητήσαμε να μας πει τους λόγους της παραίτησης του. Ο έμπειρος τεχνικός είπε στο volleynews.gr:

«Χωρίζουμε σαν φίλοι με την Κηφισιά. Μετά από 8 χρόνια υπήρχε φθορά και κούραση από πλευράς μου. Ισως έπρεπε να είχα επιμείνει πιο πολύ στην απόφαση μου το καλοκαίρι όταν το είχα σκεφτεί και πάλι σοβαρά. Δεν έγινε καμία κουβέντα σε υψηλούς τόνους με τον πρόεδρο ή άλλο παράγοντα της Κηφισιάς. Πάντα είχα με όλους αρμονική και παραγωγική συνεργασία. Σταματάω για προσωπικούς λόγους και επειδή ένιωσα άδειος και κουρασμένος».

Ο Αρσενιάδης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τους αθλητές: «Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου και όλους τους παράγοντες του συλλόγου. Πέρασα ωραία χρόνια με την Κηφισιά. Εζησα πολλές συγκινήσεις και κάναμε μεγάλες υπερβάσεις. Εχω αγαπήσει και έχω στην καρδιά μου κάθε στιγμή που ήμουν στην ομάδα. Ηταν μία δύσκολη απόφαση αλλά ο κύκλος μου έκλεισε. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και ειδικά τον Χρήστο Δημητρουλάκο. Ευχαριστώ κάθε παίκτη που συνεργάστηκα μαζί του. Πετύχαμε πολλά πράγματα και κρατάω τα ευχάριστα. Ακόμα και οι δυσάρεστες καταστάσεις είναι μέσα στη ζωή γιατί μαθαίνεις μέσα από αυτές και σε κάνουν πιο δυνατό. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Κηφισιά και να πετύχει τους στόχους της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ