1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2018 02:50

Ικανοποιημένος ο Στάνκου, στο δεύτερο σετ στάθηκε ο Μουστακίδης

Ικανοποιημένος από την αγωνιστική απόδοση και τη νίκη που πήρε ο ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε μετά τη λήξη του ματς με τον Εθνικό, ο Σέρτζιο Στάνκου ενώ ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Σακης Μουστακίδης, στάθηκε στην απώλεια του δευτερου σετ (27-25) που σε περίπτωση κατακτησης του θα άλλαζε η μορφή του αγώνα για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης.

Αρχικά ο Ρουμανος τεχνικός του ΠΑΟΚ Σέρτζιου Στάνκου δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Γνωρίζαμε ότι ο Εθνικός είναι μια καλή ομάδα, όπου και το απέδειξε κερδίζοντας τον Ηρακλή στην έδρα του. Στη συνολική εικόνα είμαι ικανοποιημένος σήμερα. Το μυαλό μας είναι πλέον στον αγώνα με την πολωνική Ολστιν. Είδα το προχθεσινό της παιχνίδι.

Κέρδιζε εκτός έδρας με 2-0 και τελικά παρότι ισοφαρίστηκε κέρδισε με 3-2 στο τάι-μπρέικ. Είναι μια καλή ομάδα. Έχουν τον πρώην πασαδόρο της Σκρα Μπέλχατοφ και έναν πολύ κάλο διαγώνιο. Είχαν και έναν τραυματία τον Αντρίγκα, ο οποίος επανήλθε. Συγκεντρωνόμαστε τώρα σε αυτό το ματς και ελπίζουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ο Δημήτρης Τζούριτς συνεχίζει την θεραπεία του».

Τακουρίδης: «Δεν αφήσαμε περιθώρια στον Εθνικό» 

Ο κεντρικός του δικέφαλου Γιάννης Τακουρίδης είπε: «Περίμενα πιο μαχητικό τον Εθνικό. Δεν του αφήσαμε περιθώρια. Θέλαμε μια εύκολη νίκη και για λόγους ψυχολογίας  ενόψει το ευρωπαϊκού αγώνα που έχουμε την Τετάρτη με την Όλστιν»

.Μουστακίδης: « Εάν κατακτούσαμε το δεύτερο σετ…»

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης σχολίασε: «Εχω πει σε ανύποτπο χρόνο πως πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς και εκτός έδρας. Δε μπορέσαμε να μπούμε στον αγώνα και κάναμε απογοητευτική εμφάνιση. Εάν κατακτούσαμε το 2ο σετ και ισοφαρίζαμε ίσως ο αγώνας να είχε άλλη εξέλιξη. Δυστυχώς δε μας το επέτρεψε ο ΠΑΟΚ που έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του. Του εύχομαι καλή συνέχεια στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. 

Κοντοστάθης: «Πέσαμε σε έναν πολύ καλό ΠΑΟΚ"

Ο λίμπερο του Εθνικού Γρηγόρης Κοντοστάθης δήλωσε: «Δε μας βγήκε τίποτα σήμερα. Πέσαμε πάνω σε έναν πολύ καλό ΠΑΟΚ που μας πίεσε. Κάναμε λάθη και δεν είχαμε λύσεις στο σκοράρισμα. Κοιτάμε μπροστά και τον αγώνα που έρχεται με τον Ολυμπιακό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ