1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2018 02:17

Η αφιέρωση Ορφανού και Προύσαλη στον Βαμβακίδη

Ο Γιάννης Ορφανός και ο Κώστας Προύσαλης αφιέρωσαν τη νίκη επί της Κομοτηνής στον γενικό γραμματέα του Ηρακλή, Αποστόλη Βαμβακίδη, ο οποίος πριν λίγες ημέρες έχασε τη γυναίκα του. Ο προπονητής της Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης στις δηλώσεις του στάθηκε στην ποιότητα του αντιπάλου και στην κακή ημέρα που βρέθηκε η ομάδα του.

Γιάννης Ορφανός: «Στον Βαμβακίδη»

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ σοβαρή ομάδα. Η νίκη αφιερώνεται στον Απόστολο Βαμβακιδη. Τα αποτέλεσματα από μόνα τους δείχνουν πως η αγωνιστική θα είναι εξαιρετικά αμφίρροπη και θα αλλάζουν τα δεδομένα. Μειώσαμε τα λάθη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Χρειαζόμαστε διάρκεια στην καλή απόδοση διότι έχουμε δύσκολους αγώνες για την συνέχεια».

Κώστας Προύσαλης: «Συγχαρητήρια στη Κομοτηνή»

Ο πασαδόρος του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης είπε: «Συγχαρητήρια στην Κομοτηνή για την ατμόσφαιρα και ευχαριστουμε για την φιλοξενία. Ήμασταν σοβαροί, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια αξιόλογη ομάδα με καλή έδρα που δεν θα περάσουν πολλοί από εδώ. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Απόστολο Βαμβακιδη που έχασε τη γυναίκα του».

Ηλίας Κρεούζης: «Δεν μας βγήκε τίποτα»

Ο προπονητής της Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης είπε: «Ο Ηρακλής είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Σήμερα δεν μας βγήκε τίποτα. Κάναμε πολύ κακό παιχνίδι. Έλειψε το πάθος και δεν φανηκαμε αντάξιοι των περιπτώσεων. Η ομάδα μας δεν έπιασε τα στάνταρ της. Δεν πιέσαμε τον Ηρακλή και δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ