1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2018 02:11

Η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ο Ολυμπιακός, «μπορούσαμε το τρίποντο» είπε ο Παβλίσεβιτς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ στάθηκε στην αλλαγή της εικόνας της ομάδας μετά το πρώτο σετ, ενώ ο Ράτκο Παβλίσεβιτς εμφανώς απογοητευμένος από την κατάλαξη του αγώνα δήλωσε πως ο Φοίνικας αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός μπορούσε να φύγει και με το τρίποντο από το Ρέντη.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Παίξαμε σε πολύ καλό επίπεδο το πρώτο σετ. Στη συνέχεια χάσαμε την προσοχή μας και η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε. Η Σύρος έπαιξε καλά στην επίθεση και στο σερβίς και ανέτρεψε την κατάσταση. Οταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-1 σετ καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια μέχρι τη νίκη. Τώρα έχουμε μπροστά μας τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και θα ξεκινήσουμε από τη Δευτέρα να δουλεύουμε για το παιχνίδι με την ομάδα από τη Λευκορωσία, όπου πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

Γερούν Ράουβερντινκ: «Δεν αγωνιζόμαστε έτσι»

Ο Ολλανδός ακραίος του Φοίνικα Γερούν Ράουβερντινκ είπε: «Στο πρώτο σετ, κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι μέχρι στιγμής στη σεζόν. Μετά πρέπει να ψάξουμε τι συνέβη, στα δυο σετ που ακολούθησαν. Δεν είναι αυτός ο τρόπο που πρέπει να αγωνιζόμαστε. Ωστόσο είμαι χαρούμενος που ανατρέψαμε την κατάσταση και φτάσαμε στη νίκη. Σε κάθε ματς έχουμε τις δύσκολες στιγμές αλλά κάθε φορά είμαστε εμείς αυτοί που κερδίζουν. Πρέπει να βελτιωθούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στη διάρκεια της σεζόν. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις για να είμαστε έτοιμοι για τα μεγάλη παιχνίδια».

Ράτκο Παβλίεβιτς: «Δεν απολαμβάνουμε αυτό που πρέπει»

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Ράκτο Παβλίσεβιτς είπε: «Στεναχωριέμαι όταν οι ομάδες μου έχουν την δυνατότητα να νικήσουν έναν αγώνα και στο τέλος από δικά τους λάθη δεν απολαμβάνουν αυτό που πρέπει. Σήμερα πιέσαμε πολύ τον Ολυμπιακό. Ημασταν διαβασμένοι και τηρήσαμε την υπόσχεση μας για πίεση του αντιπάλου. Προηγήθηκαμε 2-1 σετ και φτάσαμε κοντά ακόμα και στο τρίποντο αλλά δεν προσέξαμε και το πληρώσαμε. Ο Ολυμπιακός πιέστηκε και όταν βρήκε την ευκαιρία να βγει από τα δύσκολα το έκανε πράξη και χάσαμε. Κρατάω θετική εικόνα και συνεχίζουμε με επόμενο αντίπαλο την ΑΕΚ στην έδρα μας».

Παναγιώτης Παπαδόπουλος: «Αδικήσαμε τους εαυτόυς μας στο 4ο σετ»

Ο πατρινός ακραίος του Φοίνικα Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε: «Ισως και να αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο 4ο σετ όπου κρίθηκαν όλα. Κάναμε καλή εμφάνιση αλλά μας μένει και μία πικρία γιατί είχαμε ευκαιρία να πάρουμε νίκη. Περιμέναμε μεγαλύτερη πίεση από τον Ολυμπιακό και όταν τον είδαμε να αγχώνεται πιστέψαμε ακόμα και στη νίκη. Δυστυχώς στο 4ο σετ ενα σερί 3-0 μας έφερε πίσω και μας κόστισε ακριβά. Τώρα κοιτάμε τον αγώνα με την ΑΕΚ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ