1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-11-2018 22:39

Παναγιώτης Πελεκούδας: «Περίεργο συναίσθημα όμως θέλω να νικήσω»

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας επιστρέφει ως αντίπαλος στο «Παλατάκι» και σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι θα είναι περίεργο για εκείνον να αγωνιστεί εκεί, όμως θέλει να φύγει νικητής με τον Παναθηναϊκό.

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού και πρώην του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Πελεκούδας είπε: «Γίνεται μια προσπάθεια από όλους μας και νομίζω ότι αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Σε κάθε ματς προσπαθούμε για το καλύτερο. Αυτό θα κάνουμε και απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι μια ομάδα ανταγωνιστική και με δυνατό ρόστερ. Είναι πάρα πολύ περίεργο που θα βρίσκομαι αντίπαλος μέσα σε ένα γήπεδο όπου έζησα χαρές, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου, πρέπει να συμβιβαστώ με αυτό και να προχωρήσω τη ζωή μου».

Σωτήρης Πανταλέων: «Πάντα ξεχωριστοί οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ»

Ο κεντρικός Σωτήρης Πανταλέων που για μία 20ετία έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού είπε: «Πάντα οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ ήταν ξεχωριστοί. Είναι ένα ντέρμπι γοήτρου και ουσίας. Εμείς είμαστε σε καλή περίοδο και έχουμε κάνει πράξη την αρχική μας υπόσχεση ότι θα παλεύουμε όλα τα ματς. Στην χειρότερη περίπτωση θα παίζουμε τάι μπρέικ. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την ήττα στη Σύρο. Θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας».

Γιάννης Τακουρίδης: «Να επιστρέψουμε στις νίκες»

O κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης δήλωσε: «Είχαμε κάποια συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, τα οποία καλούμαστε να αφήσουμε πίσω και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος διαθέτει μια καλή ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να επανέλθουμε στις νίκες, ειδικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι που είναι σημαντικό και για τους φιλάθλους μας, τους οποίους καλούμε να έρθουν και να υποστηρίξουν την προσπάθειά μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ