1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-11-2018 02:34

Προβληματισμένος ο Ορφανός, «μπορούσαμε και 3-0» είπε ο Γιορντάνοφ

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δεν έκρυψε στον προβληματισμό του για την τρίτη ήττα στο τάι μπρέικ, ενώ ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ είπε πως ο Παναθηναϊκός μπορούσε να πάρει και νίκη με 3-0 σετ:

 

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός τόνισε: «Δυστυχώς είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που χάνουμε με 3-2 σετ. Παρόλο που σε όλα τα παιχνίδια καταφέρνουμε να είμαστε μπροστά στο σκορ δεν μπορούμε να το κρατήσουμε αυτό και να το τελειώσουμε και στο κρίσιμο σημείο του ται μπρεικ, στο σετ ρουλέτα χάνουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Πρέπει να κοιτάξουμε όχι μόνο τα τελειώματα των σετ αλλά παιχνίδια δικά μας δεν καταφέρνουμε να τα κερδίσουμε. Μπροστά μας έχουμε 3 εκτός έδρας παιχνίδια και πρέπει γρήγορα να ανασυγκρωτηθούμε γιατί το πρόγραμμα δεν μας επιτρέπει να έχουμε άλλες βαθμολογικές απώλειες».

Ο αρχηγός του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης είπε: «Ενώ ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι στη συνέχεια έπεσε πάρα πολύ η απόδοση μας. Καθαρά εμείς φταίμε και για το σημερινό αποτέλεσμα που θα μας βοηθούσε βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Τα κεφάλια κάτω και δουλειά και πάμε να μαζέψουμε βαθμούς».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες. Εμείς καταφέραμε τη νίκη μέσα σε αυτή την καυτή έδρα και απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, διαχρονική ομάδα. Θεωρώ πως οποία ομάδα πίεζε περισσότερο την υποδοχή του αντιπάλου αυτή η ομάδα θα είχε το προβάδισμα για τη νίκη. Στα πρώτα δύο σετ το έκανε ο Ηρακλής στα επόμενα τρία σετ το έκανε ο Παναθηναϊκος και έτσι φτάσαμε στη νίκη».

Ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού Μπόγιαν Γιορντάνοφ είπε: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι για το βόλεϊ. Η δική μου γνώμη είναι ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε και 3-0 γιατί στα πρώτα σετ είχαμε το παιχνίδι στο χέρι μας. Δείξαμε ότι δεν θέλουμε να φύγουμε από τη Θεσσαλονίκη χωρίς βαθμό και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που γυρίσαμε το παιχνίδι σε 3-2 σετ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ