1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-11-2018 02:28

Η... αύρα του Μπενγκολέα και ο προβληματισμός του Αρσενιάδη

Στην καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθεση της ομάδας με την έλευση του Μπενγκολέα στάθηκε ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης. Αντίθετα, ο Κώστας Αρσενιάδης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εμφάνιση της ομάδας του.
O προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης είπε: «Παρουσιάσαμε μία ομάδα με νέο πρόσωπο. Δεν είναι μόνο η ποιοτική διαφορά του Μπενγκολέα αλλά και η απελευθέρωση των υπολοίπων παικτών. Ολοι απέκτησαν αυτοπεποίθηση και η ομάδα ανέβηκε και θα ανέβει και άλλο. Μην ξεχνάμε πως ο Μπενγκολέα μόλις ήρθε στην Ελλάδα και καλά καλά δε μας γνωρίζει. Είναι πολύ θετικό αποτέλεσμα, μας δίνει κουράγιο και έχουμε μπροστά μας τον αγώνα τον κρίσιμο αγώνα με τον Ηρακλή. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αλεξ Γκμίτροβιτς για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε μετά το διάστρεμμα που είχε και κυρίως στον έμπειρο φυσιοθεραπευτή μας Χρήστο Γιαννακάκη που δούλεψε πολύ και τον έκανε να πετάει».

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης είπε: «Είμαστε πολύ προβληματισμένοι με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Ο Εθνικός μας πίεσε με το σερβίς του στην υποδοχή. Βρεθήκαμε σε κακή μέρα όλη η ομάδα και δε μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Εθνικού ο οποίος με τον Μπενγκολέα παρουσιάστηκε ενισχυμένος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ