1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-11-2018 02:21

Παμβοχαϊκός και Ολυμπιακός έχουν το μυαλό τους στην ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί και ο Παμβοχαϊκός που έχει ρεπό, θα αντιμετωπίσει την 7η αγωνιστική και αυτός την Ένωση (24/11) και σε αυτό στάθηκαν οι προπονητές των δύο ομάδων μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Κάναμε πολλά λάθη στην επίθεση και αυτό μας κόστισε. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο από τον αγώνα εάν αξιοποιούσαμε το προβάδισμα με 21-18 στο 2ο σετ. Εκεί κρίθηκαν πολλά. Στο μπρέικ πόιντ ήμασταν καλοί. Στην κόντρα επίθεση υστερήσαμε. Την Τετάρτη έχουμε ρεπό και ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με την ΑΕΚ».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, εκτός έδρας σε ένα γήπεδο δύσκολο για αγώνες βόλεϊ. Σε γενικές γραμμές παίξαμε σε καλό επίπεδο ελέγξαμε τακτικά και τεχνικά το ματς. Στο 3ο σετ η συγκέντρωσή μας χάθηκε και απωλέσαμε ένα σετ με ένα τρόπο που δεν πρέπει να συμβαίνει σε μια ομάδα όπως η δική μας. Τώρα ακολουθεί η αναμέτρηση με την ΑΕΚ, όπου θα αγωνιστούμε στην έδρα μας μετά από αρκετές εβδομάδας και στο οποίο έχουμε την ευκαιρία να παραμείνουμε στην κορυφή και να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το παιχνίδι μας».

Ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης Γκάβιν Σμιτ, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Η ομάδα έπαιξε καλά σε τρία σετ, με εξαίρεση το 3ο όπου χαλαρώσαμε. Ωστόσο πήραμε τους τρεις πόντους που είναι το πιο σημαντικό και σίγουρα έχουμε τις δυνατότητες ως ομάδα να εξελιχθούμε ακόμα περισσότερο. Οι φίλαθλοι μας ήταν εδώ, δημιούργησαν πολύ ωραία ατμόσφαιρα και τους ευχαριστούμε. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και κοιτάμε μπροστά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ