1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-11-2018 02:12

Η εμφάνιση του Φοίνικα μετά το δεύτερο σετ και η έλλειψη διάρκειας του ΠΑΟΚ

Ο Θοδωρής Βουλκίδης στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας μετά το δεύτερο σετ κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Ζένια Γκόρτσανιουκ του δικεφάλου, να στέκεται στην έλλειψη διάρκειας μετά το 2-0 σετ.
«Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει αυτή τη νίκη. Είναι μία επιτυχία όλης της ομάδας. Είναι από τις νίκες που κάνουν την διαφορά και που δίνουν μεγάλη χαρά στον κόσμο. Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά όταν μας έδωσε την ευκαιρία ο ΠΑΟΚ πιέσαμε στο σερβίς και βρήκαμε ρυθμό. Γενικά από το 3ο σετ και μετά όλη η ομάδα έπαιξε τέλεια και νικήσαμε ένα μεγάλο αντίπαλο».

Ο Ζένια Γκόρτσανιουκ που αγωνίστηκε με πυρετό για τον ΠΑΟΚ δήλωσε: «Χάσαμε ένα παιχνίδι που έπρεπε και θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει. Είχαμε δύσκολη και κουραστική εβδομάδα. Ξεκινήσαμε καλά αλλά δεν είχαμε την διάρκεια που έπρεπε και δώσαμε την ευκαιρία στον Φοίνικα να πιστέψει στην ανατροπή. Πρέπει να δουλέψουμε. Χάθηκε το αήττητο και γενικά καμία ήττα δεν αρέσει σε κανέναν αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ