1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-11-2018 01:59

Ορφανός, Προύσαλης: «Λάθη στις λεπτομέρειες»

Στην έλλειψη ποιότητας υποδοχής και διάρκειας στον ρυθμό ειδικά στο 2ο και στο 4ο σετ που κρίθηκε και ο αγώνας με την ΑΕΚ εστίασαν στις δηλώσεις τους ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός αλλά και ο πασαδόρος Κώστας Προύσαλης:

 

«Δεν είχαμε την ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό που θα έπρεπε για να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Στα τελειώματα των σετ και στο τάι μπρέικ κάναμε λάθη. Στην υποδοχή μας έλλειψε η εμπειρία του Μπαμπαλιούτα αλλά όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Στεναχωριόμαστε διότι όπως με τον Ολυμπιακό, έτσι και σήμερα με την ΑΕΚ δεν πήραμε αυτό αξίζαμε. Ερχεται ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Μίκρα και πρέπει να ανασυγκροτηθούμε για να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Ο πασαδόρος του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης είπε: «Χάσαμε στις λεπτομέριες. Το καθοριστικό ήταν το 4ο σετ. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στις κρίσιμες φάσεις που έκριναν τον αγώνα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε και τρίποντο αλλά τελικά χάσαμε. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό, οι αγώνες έχουν πίεση είναι απρόβλεπτοι και έχουν πολλές εναλλαγές. Εάν βοηθήσουν και άλλοι παράγοντες το πρωτάθλημα μπορεί να ανέβει κι άλλο σε όλα τα επίπεδα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ