1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-10-2018 20:34

Μάκης Κανέλλος:«Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, πάμε δυναμικά στην Κομοτηνή»

Ο Μάκης Κανέλλος στην νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ ήταν εξαιρετικός και αναδείχθηκε MVP της 3ης αγωνιστικής.

. Ο έλληνας κεντρικός ήταν αλάνθαστος στην επίθεση καθώς σημείωσε 15 πόντους έχοντας 9/9 επιθέσεις, ενώ πήρε και 6 πόντους από μπλοκ. Επιπλέον είχε συμμετοχή σε πολλά μπλοκ που γύρισαν σε κόντρα επιθέσεις και έκανε και 15 σερβίς με 2 λάθη.

Ο Μάκης Κανέλλος δήλωσε: «Αφιερώνω την διάκριση μου στους συμπαίκτες μου διότι χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα να έχω αυτή την απόδοση, στον υιό μου Χρήστο και στην σύζυγο μου Σοφία που με στηρίζει. Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από ένα χρόνο στην Α2 επιστρέφω με νίκη της ομάδας μου και αυτή την ατομική διάκριση. Κάναμε καλή και δυνατή αρχή με την ΑΕΚ. Μετά από τρία χρόνια εκτός Βόλεϊ Λιγκ η ΑΕΚ επέστρεψε δυναμικά. Η νίκη επί του Παναθηναϊκού δεν ήρθε με την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Εχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Για την ΑΕΚ μετά από τρία χρόνια απουσίας από την κατηγορία είναι ότι καλύτερο. Μέσα στην ΑΕΚ γίνεται κάτι πολύ καλό. Είμαστε πάλι μία οικογένεια και πιστεύω πως αυτή τη φορά θα πάμε καλά. Η ΑΕΚ έχει πολύ υψηλούς στόχους μέσα σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωταθλημα. Δεν υπάρχει εύκολος αγώνας. Ερχεται δύσκολο ματς με την Κομοτηνή η οποία μπήκε πολύ δυναμικά. Εχει παίξει δύο με τους δυσκολότερους αντιπάλους και έχει πάρει έναν βαθμο και τρία σετ. Αυτό λέει πολλά. Εχει καλή και ανταγωνιστική ομάδα με καλούς παίκτες που είναι όλοι αξιόλογοι και φιλόδοιξοι και πρέπει να είμαστε σοβαροί και πανέτοιμοι για δύσκολο αγώνα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ