1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-10-2018 20:00

Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ: «Ήμασταν πολύ καλοί και ελέγχαμε το ματς»

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 σετ την ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνή στο κλειστό του Ρέντη για την τρίτη αγωνιστική και έφτασε τις 32 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα της Volleyleague ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Ηρακλή.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr: «Είναι σημαντικό που φτάσαμε τις 32 συνεχόμενες νίκες. Είναι πολύ μεγάλος αριθμός αγώνων και είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο. Αυτό όμως είναι στατιστικό στοιχείο και εμείς συγκεντρωνόμαστε στη απόδοση μας, ώστε να βρίσκουμε όλο και περισσότερο το ρυθμό μας και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Σήμερα για τρισίμιση σετ ήμασταν πολύ καλοί και ελέγχαμε το ρυθμό. Όταν στο τρίτο σετ χάσαμε τη συγκέντρωση μας δώσαμε την ευκαιρία στην Κομοτηνή να μειώσει αλλά στη συνέχεια επανήλθαμε και φτάσαμε στη νίκη. Τεχνικά, τακτικά αλλά και από άποψη ρυθμού ελέγξαμε το παιχνίδι και φτάσαμε σε μια ακόμα νίκη».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ