1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2018 20:03

Η ΑΕΚ σκέφεται το Μετς και ετοιμάζεται για ΕΕΑ

Κρίσιμο διήμερο έρχεται για την ΑΕΚ καθώς προετοιμάζει τον φάκελο της για την συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που θα γίνει την Πέμπτη αλλά και για την αδειοδότηση του γυμναστηρίου των Αγίων Αναργύρων από την Περιφέρεια Αττικής. Το πρώτο θέμα είναι αποκλειστικά ευθύνη του κιτρινόμαυρου ΤΑΑ που κάνει προσπάθειες για να κλείσει όλα τα ανοικτά μέτωπα και ειδικά με τους δύο προπονητές και τους δύο αθλητές που έχουν δεν έχουν υπάρξει τελικές συμφωνίες για διακανονισμούς.

Οσον αφορά την αδειοδότηση του γυμναστηρίου των Αγίων Αναργύρων το θέμα είναι ακόμα ανοικτό και είναι ένα γενικότερο πρόβλημα όλων των γυμναστηρίων της χώρας με τις άδειες που πρέπει να έχουν από τις Περιφέρειες για να φιλοξενήσουν αγώνες επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως η ΑΕΚ έχει κάνει επαφές και με το γυμναστήριο του Μετς για να δώσει κάποιους αγώνες μέχρι να τακτοποιηθεί το θέμα με την αδειοδότηση του γυμναστηρίου των Αγίων Αναργύρων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ