Εκτυπώστε τη σελίδα
25-04-2013 17:54

Εν αναμονή απάντησης των Ντος Σάντος και Παπαδημητρίου

Σε διαδικασία ανανέωσης συμβολαίων έχει μπεί ο ΠΑΟΚ καθώς τα συμβόλαια όλων των παικτών που αγωνίστηκαν με την φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά στην σεζόν που ολοκληρώθηκε,  έληξαν με την ολοκλήρωσή της. 

 

Μέχρι να διευθετηθεί το ακριβές ποσό του μπάτζετ για την επόμενη χρονιά η διοίκηση της ομάδας, σε άμεση συνεννόηση με τον προπονητή, Στέλιο Καζάζη, έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους παίκτες για την ανανέωση των συμβολαίων τους  και ανάλογα με την εξέλιξη τους θα προχωρήσει και σε προτάσεις για νέους παίκτες προκειμένου να παρουσιαστεί η ομάδα «ετοιμοπόλεμη» τη νέα σεζόν.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες ο Λεονάρντο Ντος Σάντος έχει ήδη πάρει στα χέρια του την πρόταση ανανέωσης και η απάντησή του που θα δοθεί μέχρι τα τέλη του μήνα (οπότε και θα αναχωρήσει για την Πορτογαλία) και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πάντα, ο βραζιλιάνος άσος είναι θετικός να συνεχίσει για δεύτερη χρονιά την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πρόταση ανανέωσης έγινε και στον Θάνο Παπαδημητρίου, με τον λίμπερο του Δικεφάλου να ζητά πίστωση χρόνου αλλά και να συζητηθούν περισσότερες λεπτομέρειες τόσο με την διοίκηση όσο και με τον τεχνικό της ομάδας, προκειμένου να συνεχίσει να φορά την φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. 

Σχετικά άρθρα