1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-10-2018 18:37

Ηρακλής Χαλκίδας: «Για αυτό αποχωρήσαμε από το Λιγκ Καπ, ύστατη προσπάθεια στο πρωτάθλημα»

Τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση αποχώρησης από το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς αναλύει η διοίκηση του Τ.Α.Α. Α.Π.Φ.Σ.Ηρακλής Χαλκίδας σε ανακοίνωση που εξέδωσε προν από λίγο ενώ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να καταφέρει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Πάντως θεωρείται από δύσκολο έως απίθανο να αγωνιστεί ο Ηρακλής Χαλκίδας στο πρωτάθλημα καθώς όλοι οι αθλητές θέλου να αποδεσμευτούν ενώ χάθηκαν και οι προθεσμίες για την δήλωση ξένων παικτών. Επίσης έχει παραιτηθεί και ο προπονητής Σάκης Ψάρρας ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στη θέση του προπονητή.

Το θέμα του Ηρακλή Χαλκίδας θα απασχολήσει και το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ την προσεχή Δευτέρα.

 

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Χαλκίδας αναφέρει:

«Σύμφωνα με την τελευταία εκτιμώμενη εικόνα, όπως διαμορφώθηκε στο ΤΑΑ τις τελευταίες δύο εβδομάδες μετά την υπαναχώρηση παλαιών - νέων χορηγών και οφειλών προς τον σύλλογο, δημιουργήθηκε οικονομικό αδιέξοδο με αποτέλεσμα το τμήμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις που θα επέτρεπαν τη συμμετοχή του στο θεσμό του League Cup (συμβόλαια αθλητών, προπονητές, οδοιπορικά και λοιπά λειτουργικά έξοδα).

Τα έσοδα δε του ερασιτέχνη είναι μηδαμινά και δεν μπορούν να στηρίξουν τη συμμετοχή του ΤΑΑ στην Α΄ Εθνική Κατηγορία.

Επίσης ο σύλλογός μας δέχθηκε αρνητική απάντηση σε αίτημά του για έκτακτη οικονομική ενίσχυση - επιχορήγηση από το Δήμο Χαλκίδας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και άλλους τοπικούς φορείς.

Για να μην δημιουργούμε ψευδαισθήσεις στο φίλαθλο κοινό της Χαλκίδας και για να μην αφήσουμε εκτεθειμένους όλους τους εμπλεκόμενους με την δραστηριότητα της ομάδας (αθλητές, προπονητές, προμηθευτές κλπ) θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα που έχουμε προς κάθε κατεύθυνση, χορηγών, Δήμο Χαλκίδας, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τοπικούς, περιφερειακούς και πολιτικούς εκπροσώπους, ώστε και αυτή την ύστατη στιγμή να δημιουργήσουμε την απαραίτητη ρευστότητα και ένα υγιή προϋπολογισμό που θα επιτρέψει την συμμετοχή της Χαλκίδας στο κορυφαίο πρωτάθλημα βόλεϊ της χώρας μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ