1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-09-2018 13:03

To λουλούδι του Πανταλέοντα στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου

Ενα λουλούδι μπροστά από τη φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου άφησε ο Σωτήρης Πανταλέων εκπροσωπώντας τους αθλητές όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκου στην εκδήλωση μνήμης που έγινε χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ πριν την έναρξη του διεθνούς τουρνουά μπάσκετ που φέρει και το όνομα του κορυφαίου παράγοντα.

 

Οι αθλητές, οι προπονητές, οι ακαδημίες και το διοικητικό προσωπικό των τμημάτων έδωσαν το παρών στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων τιμώντας με αυτό τον τρόπο τον σπουδαίο παράγοντα του συλλόγου.

Όλα τα τμήματα ομαδικά και ατομικά συμμετείχαν στην γιορτή χτες ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνουν και σήμερα που είναι ο τελικός της διοργάνωσης.

Η «μάνα του λόχου» είχε ενεργή συμμετοχή και είναι χαρακτηριστικό ότι στο παρκέ βρέθηκαν ένας εκπρόσωπος από κάθε τμήμα του «τριφυλλιού» κατά την παρουσίαση των ομάδων του τουρνουά.

Αναλυτικότερα οι «πράσινοι» που βρέθηκαν εντός του αγωνιστικού χώρου ήταν οι Πανταλέων (βόλεϊ ανδρών), Λαμπρινίδου (βόλεϊ γυναικών), Μούλη (μπάσκετ γυναικών), Κουρλιάφτης (πόλο),  Κωνσταντινόπουλος (πινγκ πονγκ), Χιόνης (ράγκμπι), Δράκου (κολύμβηση),  Γκελαούζος (στίβος),  Θεοδωρίδης (άρση βαρών), Γεωργιάδου (ξιφασκία), Παπαδόπουλος (πυγμαχία), Μόλβαλης (καταδύσεις), Παπαθωμάς (σκοποβολή), Αναστασιάδη (τοξοβολία), Γκρίτζαλης (ποδόσφαιρο σάλας), Παπασάββας (ποδηλασία) Δρογκόπουλος (esports),   Κανιούρης (μοντέρνο πένταθλο) και Κουτσουρίδης (πάλη).
 

 

giannakopoulos13c.jpggiannakopoulos13.jpggiannakopoulos13d.jpggiannakopoulos13e.jpg

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ