1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-09-2018 17:57

Κίνδυνος τιμωρίας από την FIVB σε ελληνικούς συλλόγους

Μπορεί από την Eπιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ να περάσαν όλες οι ομάδες της Volley League αλλά η Παγκόσμια Ομοσπονδία δεν κινείται με τους ίδιους ρυθμούς και τα ίδια πρωτόκολλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκκρεμούν υποθέσεις τουλάχιστον τεσσάρων σωματείων είτε από συμβόλαια που δεν έχουν πληρωθεί, είτε από καταγγελίες που έχουν κάνει οι αθλητές.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή η Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIVB) ενημερώνει τις οικείες ομοσπονδίες για το ποιες είναι αυτές οι εκκρεμότητες και προειδοποεί για αποκλεισμούς των ομάδων και απαγόρευση μεταγραφών εφόσον δεν τακτοποιηθούν τα ζητήματα αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η FIVB ενημέρωσε την ΕΟΠΕ για εκκρεμότητες που υπάρχουν σε τέσσερις ομάδες και μάλιστα σε ένα από αυτά τα ποσά είναι πολύ σοβαρά. Η ΕΟΠΕ αναμένεται να ειδοποιήσει τα σωματεία αυτά για να πράξουν τα δέοντα διαφορετικά δεν θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές, ενώ επί του... πιεστηρίου της είδησης μαθαίνουμε πως ένα από τα τέσσερα σωματεία τακτοποίησε όλα τα ανοικτά ζητήματα λαμβάνοντας και τις σχετικές βεβαιώσεις από την FIVB..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ