1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-04-2013 23:31

Μπαμπαλιούτας: «Πρέπει να διορθωθούν τα οικονομικά»

Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας έκανε τον απολογισμό της χρονιάς του Άρη μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή. 

 

Για τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός των δυο τελευταίων παιχνιδιών του Άρη: «Πήγα να κάνω τον Ροναλντίνιο και τραυματίστηκα! Πριν ξεκινήσουμε την προπόνηση, παίζουμε λίγο με την μπάλα και έκανα μια κίνηση και έπαθα μια διάταση, που μπορούσε να αποδειχθεί και πιο επιβλαβής από ότι μου είπαν και οι γιατροί. Έχασα 2 ματς, αλλά προσπάθησε ο Κυριάκος (σ.σ. Τσομπάνογλου) και κάλυψε το κενό μου. Παρακολουθώντας κάποιος την πορεία μας, στο τέλος του α’ γύρου ήμασταν δεύτεροι και πηγαίναμε για πολύ καλά πράγματα. Στη συνέχεια, κάναμε 5 σερί ήττες κάποια στιγμή, είχαμε και 2-3 τραυματισμούς παιδιών και χάσαμε το ρυθμό μας».

Και συμπλήρωσε: «Κάναμε πολλά καλά παιχνίδια, χάσαμε πολλά ματς όμως στο tie break και σε παιχνίδια που θα μπορούσαμε να πάρουμε μεγάλες νίκες. Όπως π.χ. με τον ΠΑΟΚ που χάσαμε στο tie break, με τον Ολυμπιακό που κερδίζαμε 0-2 στην Αθήνα και χάσαμε. Μετά, κάναμε κάποιες νίκες, αλλά ήταν πλέον αργά. Σίγουρα, πάντως, αν συνεχίζαμε στο ρυθμό του πρώτου γύρου, άνετα θα πηγαίναμε για 2η-3η θέση».

Τέλος, είπε για την επόμενη χρονιά: «Η ομάδα νομίζω πως πρέπει να συνεχίσει σε αυτό το μοντέλο με τα μικρά παιδιά, να υπάρχουν και κάποιοι έμπειροι και θα μπορέσουμε να κάνουμε μια καλή πορεία. Σίγουρα, όμως, θα πρέπει να διορθωθούν αρκετά πράγματα στα οικονομικά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ