1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-08-2018 15:09

Παναθηναϊκός: Στην Κυψέλη οι αγώνες των ανδρών, στο Χολαργό των γυναικών και Κοκκινιά προπονήσεις

Κλείδωσαν οι συμφωνίες του ΤΑΑ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με τους εμπλεκόμενους φορείς για τις έδρες της ανδρικής και γυναικείας ομάδας στους επίσημους αγώνες.

Η ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού θα αγωνιστεί στην Κυψέλη και μόνη εκκρεμότητα που υπάρχει έχει να κάνει με το γενικό ζήτημα αδειοδότησης των γυμναστηρίων από τις νομαρχίες, μεταξύ αυτών και του Πανελλήνιου Γ.Σ.

Η γυναικεία ομάδα θα έχει οριστικά έδρα το γυμναστήριο του Χολαργού, ενώ οι προπονήσεις θα γίνονται στο γυμναστήριο της Κοκκινιάς στο Μαρούσι. Εντύπωση πάντως προκαλεί η ανακοίνωση της διοίκησης της Νίκης Αμαρουσίου - που χρησιμοποιεί για έδρα το γυμναστήριο της Κοκκινιάς - που διαψεύδει επαφές με τον Παναθηναϊκό και πως δεν πρόκειται να παραχωρηθεί το γυμναστήριο στον αθηναϊκό σύλλογο.

Στο μεταξύ η προετοιμασία των ανδρών αναμένεται να ξεκινήσει 3 ή 4 Σεπτεμβρίου, ενώ των γυναικών ξεκίνησε με προπονήσεις στην Λεωφόρο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ