1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-07-2018 20:23

Εβαλαν... πλάτη στον Παναθηναϊκό Ψάρρας και Μηνούδης

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι συμφωνίες της νέας διοίκησης του Παναθηναϊκού με αθλητές στους οποίους υπήρχαν ανοικτές οφειλές από το παρελθόν και κυρίως από τις χρονιές 2008-10 όπου ο Ερασιτέχνη έπαθε το οικονομικό κραχ.

Αν και σε κάποιες περιπτώσεις που τα ποσά είναι και αρκετά μεγάλα υπάρχει στασιμότητα, η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη και του ΤΑΑ κατέληξε σε συμφωνία με δύο αθλητές που είχαν και έχουν θεσμικό ρόλο στο ελληνικό βόλεϊ.

Ο Σάκης Ψάρρας (φωτό μαζί με τον Mηνούδη και τον Σαμικά) αλλά και ο Βασίλης Μηνούδης δέχτηκαν μειώσεις κοντά στο 35% επί του κεφαλαίου και έτσι έκλεισαν οριστικά δύο ακόμα μέτωπα.

Ο προπονητής πλέον και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Σάκης Ψάρρας σε οφείλη 20.000 Ευρώ - χωρίς να υπολογίζονται προσαυξήσεις ή τόκοι - συμφώνησε να πάρει 3.000 Ευρώ και επιταγή 10.000 Ευρώ μετά από οκτώ μήνες, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Βσίλης Μηνούδης για οφειλή κοντά στα 10.000 Ευρώ συμφώνησε να εισπράξει κοντά στα 7.000 Ευρώ και παραιτήθηκε από άλλες διεκδικήσεις προσαυξήσεων, τόκων κλπ.

Σειρά έχουν πάρει και άλλοι αθλητές, ενώ τα μεγάλα αγκάθια είναι τα συμβόλαια του Ζαγκούμνι, του Σαμικά, του Σμαραγδή και του Αγκάμεζ. τα οποία συνολικά ως κεφάλαιο αγγίζουν τις 350.000 Ευρώ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ