1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-06-2018 19:49

Φως στο τούνελ για τον Εθνικό Πειραιώς

Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Νίκου Νικολινάκου μετά την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ δεν άφησε ασυγκίνητους φορείς και παράγοντες στον Εθνικό Πειραιώς και σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη πρωτοβουλία σωτηρίας του τμήματος.

 

Ο Νικολινάκος είπε πως αποχωρεί για οικογειακούς και επαγγελματικούς λόγους αλλά τόνισε πως θα βοηθήσει τους διαδόχους του και αυτό φαίνεται πως δεν πέρασα απαρατήρητο από αρκετούς που συμμετέχουν σε νέα προσπάθεια λειτουργίας του ΤΑΑ με μεγάλο στόχο να κατέβει κανονικά η ομάδα στο πρωτάθλημα της Volley League και να μην αποχωρήσει από την κατηγορία. Οι επόμενες ημέρες και ώρες είναι κρίσιμες καθώς ο σύλλογος θα πρέπει να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για την συμμετοχή του στο έχει της Volley League. Τις θετικές εξελίξεις περιμένει και ο Σάκης Ψάρρας αλλά και ορισμένοι αθλητές αν και ο πρώτος έχει δεχτεί άλλες δύο προτάσεις από ομάδες της κατηγορίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ