1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-06-2018 19:22

Στις Κυκλάδες ο Τζιαμπάολο Μοντάλι

Κρουαζιέρα στα νησιά του Αργοσαρωνικού και στις Κυκλάδες πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες ο Τζιαμπάολο Μοντάλι μαζί με την σύζυγο του Φεντερίκα και καλούς φίλους μεταξύ αυτών ο άλλοτε συνεργάτης του Στέφανος Μπαλαφούτης και η σύζυγος του Αθηνά.

 

Ο Μοντάλι απολαμβάνει τις ομορφιές των ελληνικών νησιών πίνοντας ο ίδιος... φραπέ. Παροιμιώδης έχει μείνει η δήλωση του για τους Ελληνες αθλητές πως πρέπει να αφήσουν τον φραπέ για να ασχοληθούν με το βόλεϊ σε μία προσπάθεια να τους θίξει τον εγωισμό.

Βέβαια κάποιο το θεώρησαν ως προβλητική τοποθέτηση αλλά δεν γνώριζαν ούτε τις άριστες σχέσεις που είχε με τους αθλητές, ούτε την αγάπη του για την Ελλάδα αλλά ούτε και τον σκοπτικό χαρακτήρα του. Αλλωστε τα αποτελέσματα δυστυχώς τον δικαίωσαν...

Πάντως αυτές τις ημέρες οι φίλοι τον πειράζουν λέγοντας του πως «έφερε από την Ιταλία την κακοκαιρία». Θα μείνει στην Ελλάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας ενώ εάν υπάρξει χρόνος δεν αποκλείεται να βρεθεί με κάποιους από τους παλιούς αθλητές του στην Εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών και στον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται πως ο Μοντάλι εδώ και σχεδόν μία δεκαετία έχει εγκαταλείψει την προπονητική στο βόλεϊ και μετά από πέρασμα από διευθυντικές θέσεις κορυφαίων ιταλικών ομάδων ποδοσφαίρου είναι τεχνικός διευθυντής στην ιταλική ομοσπονία γκολφ.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ