1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-06-2018 21:51

Ελπίδα για το μέλλον του Εθνικού Αλεξανδρούπολης μέσα από τη Γενική Συνέλευση

Αλεξανδρούπολη - Του Γιώργου Πανταζίδη (sportsaddict.gr): Ομόφωνα και μέσα σε κλίμα σύμπνοιας και αισιοδοξίας, η Γενική Συνέλευση του ΜΓΣ Εθνικού εξέλεξε τη νέα διοίκηση του βόλει, ενώ εγκρίθηκε ο αγωνιστικός – διοικητικός – οικονομικός απολογισμός των τμημάτων του συλλόγου.

Έτσι, το νέο διοικητικό σχήμα σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ φουλάρει τις μηχανές και ανεβάζει στροφές για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Volley League.

Στην ουσία το ΔΣ του Τ.Α.Α. είναι το ίδιο σχήμα και αποτελείται από τους Χατζησταύρου, Τελόπουλο, Παλλακίδη, Δριβάλα, Σιδηρόπουλο, ενώ προστίθεται και ένας παλιός γνώριμος, πολύ καλός γνώστης των διοικητικών πεπραγμένων του συλλόγου. Ο λόγος για τον Πέτρο Αρχοντίδη, διοικητικό ηγέτη του τμήματος βόλεϊ από το 2000 έως το 2008 που ενεργοποιείται εκ νέου για να συμβάλλει στην μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια, ώστε να έχει μια καλύτερη πορεία το τμήμα.

Στις πρώτες του κουβέντες προς το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης, όπως τις κατέγραψε το sportsaddict.gr, το μοναδικό μέσο που βρέθηκε στις εργασίες της, ο κ. Χατζησταύρου, τόνισε ότι «συνεχίζουμε μια μεγάλη προσπάθεια με σκοπό να οργανωθούμε καλύτερα και να μην έχουμε τις περσινές δυσκολίες και περιπέτειες. Τα πράγματα εξακολουθούν να είναι δύσκολα, στην ουσία διαχειριζόμαστε τα χρήματα που συγκεντρώνουμε, αλλά μπορούμε να πάμε καλύτερα. Τα προβλήματα είναι πολλά, προσπαθούμε να τα αντιμετωπίσουμε αλλά πρέπει να συμβάλλουν και να συστρατευθουν όλοι».  Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΤΑΑ (δεν έχει γίνει ακόμη κατανομή ρόλων στο νέο ΔΣ) ζήτησε τη συμπαράσταση και τη στήριξη όλων αφού «μόνοι μας δεν μπορούμε να πετύχουμε, θέλουμε τη βοήθεια από όλους σας. Σοφοί δεν είμαστε, κάθε ιδέα, σκέψη είναι αποδεκτή», ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και αυτοκριτική λέγοντας ότι «αποτύχαμε στα παιδικοεφηβικά και θα λειτουργήσουμε διαφορετικά. Λάθη κάναμε, μαγικό ραβδάκι δεν έχουμε…». Επίσης, απηύθυνε ευχαριστίες προς τους φίλους του βόλεϊ, τον δήμο (περιμένουμε τις υποσχέσεις του για να είμαστε ακόμη πιο αισιόδοξοι) και τον ερασιτέχνη του συλλόγου για την μεγάλη του βοήθεια.

Σε ότι αφορά τα οικονομικά, πρέπει να διευθετηθούν εκκρεμότητες έως τις 20 Ιουλίου για να μην υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση – υπάρχει άνοιγμα 18 περίπου χιλιάδων για την χρονιά που ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο, ενώ στον απολογισμό των εσόδων – εξόδων σημειώθηκε ο μικρός αριθμός των εσόδων από τα εισιτήρια αγώνων και το μειωμένο ποσό από χορηγίες. Από την πλευρά του ο πρόεδρος Αυγερινός Μεσινεζης μίλησε για μια δύσκολη χρονιά στο βόλεϊ (αυτή που προηγήθηκε) και πως ματώσανε όλα τα αθλήματα για το τμήμα, ζητώντας αυτό στο μέλλον να αλλάξει. Ωστόσο μίλησε για διάθεση και βάσιμη αισιοδοξία ότι τα πράγματα τη νέα σεζόν θα πάνε σαφώς καλύτερα.

Αρκετή κουβέντα έγινε για την πορεία των τμημάτων ανάπτυξης, η πορεία των οποίων δεν ήταν η επιθυμητή, και εκεί είχαμε τη δέσμευση του προπονητή του Εθνικού Σάκη Μουστακίδη πως θα αφιερώσει περισσότερο προσωπικό χρόνο για να βελτιωθεί η εικόνα και να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα. Πάντως, σαν συμπέρασμα της εικόνας της Γ.Σ. θα πρέπει να σημειωθεί η μεγαλύτερη σε σχέση με προηγούμενα χρόνια παρουσία μελών και φίλων του συλλόγου, η σοβαρή και λεπτομερή καταγραφή των οικονομικών στοιχείων όλων των τμημάτων, το θετικό κλίμα στην φιλοσοφία του «ενός και αδιαίρετου Εθνικού» αλλά και η αγωνιστική άνοδος όλων των τμημάτων και οι επιτυχίες που καταγράφηκαν να είναι αξιοσημείωτες.

Πηγή: sportsaddict.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ