1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-06-2018 16:51

Ηταν δίκαιο, έγινε πράξη: Ανανέωσε ο Γιερούν Ράουβερντινκ με τον Ολυμπιακό

Ο Γιερούν Ράουβερντινκ ήταν κατά γενική ομολογία από τους κορυφαίους παίκτες - ακραίους της σεζόν 2017-18 με την ομάδα του Ολυμπιακού. Είχε σταθερή πορεία και αθόρυβο ρόλο τις περισσότεροες φορές καθώς ως ακραίος δίπλα στον πασαδόρο σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος της υποδοχής. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά και από εισήγηση του Μουνιόθ ανανέωσαν το συμβόλαιο τους και σήμερα το ανακοίνωσαν πανηγυρικά:

 

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

O Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γερούν Ράουνβερντικ. Ο Ολλανδός ακραίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.Μετά την ανανέωση της συνεργασίας Γερουν Ραουνβερντικ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:«Eίμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν. Η προηγούμενη αγωνιστική χρονιά ήταν πραγματικά καλή με αξέχαστες στιγμές! Ελπίζω να ξαναζήσουμε ανάλογες στιγμές και του χρόνου και να πάμε ακόμα καλύτερα κατακτώντας όλους τους στόχους μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ