1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-04-2013 19:02

«Ο ΠΑΟ έχει υποβιβαστεί αγωνιστικά»

Την πεποίθεσή της πως η εκδίκαση του ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση του Ηρακλή θα έχει αισιόδοξο τέλος εξέφρασε  με δηλώσεις της στον Libero Fm, η νομική εκπρόσωπος του συλλόγου, Μαρία Βαγενά.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Στην χθεσινή εκδίκαση παραστάθηκε και η Λίγκα. Ηταν υπέρ των κανονισμών κυρίως. Θα έλεγα πως είχε μία ουδέτερη στάση στο όλο θέμα. Η υπόθεση είναι αμιγώς νομική. Επίσης, όπως θα γνωρίζετε παρενέβη και ο Παναθηναϊκός. Η άποψη και η θέση μας είναι πως δεν έχει κανένα δικαίωμα παρέμβασης, από τη στιγμή που απουσίαζε από όλες τις προηγούμενες εκδικάσεις. Δεν στέκει πουθενά, ούτε και αναφέρεται πως ένας πιθανός εξωαγωνιστικός υποβιβασμός του Ηρακλή, θα διατηρήσει τον Παναθηναϊκό στην Α1. Ο ΠΑΟ έχει υποβιβαστεί αγωνιστικά και αυτό έγινε κατανοητό αυτό από το ΑΣΕΑΔ.

Ο ΠΑΟ έχει τεράστιες οφειλές σε παίκτες και δεν μπορεί ξαφνικά να διεκδικεί πράγματα που δεν μπορεί να κερδίσει.

Εμείς από την πλευρά μας θεωρούμε ότι θα πάμε καλά και δεν θα υπάρξει κάτι άσχημο. Επίσης στο προσκήνιο είναι και η αλλαγή του αθλητικού νόμου. Αν αλλάξει οριστικά, τότε ο Ηρακλής θα λύσει το γόρδιο δεσμό του και θα βρει τη λύση που ψάχνει εδώ και χρόνια.

Είτε βγει η απόφαση του ΑΣΕΑΔ πριν το νομοσχέδιο είτε μετά η λύση θα βρεθεί. Το θέμα είναι να έχουμε απόφαση. Υπολογίζω ότι θα πάρει ένα μήνα ίσως και παραπάνω να βγει.

Εμείς στα υπομνήματα που πρέπει να καταθέσουμε μέχρι την Τετάρτη (24/4) αναλύουμε τις θέσεις μας και αποδεικνύουμε κάθε τι που λέμε μέσα από νομικούς όρους.

Είμαστε αισιόδοξοι και αν όλα πάνε κατ' ευχήν ο Ηρακλής θα αγωνίζεται κανονικά στο πρωτάθλημα χωρίς κανένα πρόβλημα».

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link 76er Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 17:29 posted by 76er

    Μακαρι να πανε ολα καλα αν και κανεις δεν ειναι σιγουρος εκει που εφτασε η ομαδα. Ομως το μεγαλυτερο προβλημα για τον Ηρακλη ειναι το αβεβαιο μελλον. Ειτε μεινει ειτε πεσει. Χωρις χρημα, χωρις διοικηση και με τοσα προβληματα συσσωρευμενα στην καλυτερη περιπτωση θα φυτοζωει και θα παλευει για επιβιωση. Ειναι μια ομαδα που παει με αυτοματο πιλοτο και μονο με τη φανελα αφου αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει κανεις εκτος απο μερικους οπαδους που αυτοαποκαλουνται διοικηση. Προφανως αυτοι δεν εχουν ουτε τις δυνατοτητες ουτε τις ικανοτητες οπως εδειξαν φετος να κουμανταρουν ενα τοσο μεγαλο καραβι σαν τον Ηρακλη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ