1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-06-2018 10:21

Μπέμε και Φράγκος μετά τον Σμιτ

Οι επόμενοι στόχοι, μόλις υπογράψει ο Σμιτ - Συμπληρώνεται το «ερυθρόλευκο» παζλ

 

Ο Γκάβιν Σμιτ παίζει σήμερα στη Βάρνα κόντρα στη Βραζιλία και εν συνεχεία αναμένεται να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ο Ολλανδός Ραούβερντινκ τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό, ενώ αναμένεται να κλείσει και ο Ανδρέας Φράγκος για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και ο ΠΑΟΚ. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο fosonline.gr ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

  • «Θα δώσουμε την ψυχή μας και με την Πορτογαλία» δήλωσε το σύνολο των διεθνών (vd)
    Μονπελιέ, αποστολή ΠΣΑΤ
    Δημήτρης Τυχάλας

    Κάτι… κουρασμένα, αλλά τρισευτυχισμένα παλικάρια ήταν οι παίκτες της Εθνικής ομάδας στη μικτή ζώνη της Sud De France Arena λίγο μετά το τέλος του αγώνα με την Ρουμανία όπου πανηγυρίσαμε την πρώτη μας νίκη στον Α’ όμιλο του Ευρωβόλεϊ 2019 επικρατώντας με 3-1.
  • Στη Ντιναμό Λοκομοτίβ ο Μπέμε
    Αλλαγή σελίδας στην καριέρα του Μάρκους Μπέμε. Το γερμανικό «πάντσερ» που βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει δύο ισάριθμους τίτλους στη Volleyleague, από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην παγωμένη Μόσχα με την φανέλα της Ντιναμό Λοκομοτίβ.
  • Σ. Λεμονίδης: "Οι 35 αλλαγές του Μουνιόθ"
    Μετά τις τρεις νίκες με κακή απόδοση ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και το ρεπό που έχει μπροστά του θα βοηθήσει τον Μουνιόθ να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του.
  • Φιλική νίκη επί της Λευκορωσίας και ντεμπούτο Κοκκινάκη, Κουμεντάκη, Φράγκου
    Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη, η εθνική ομάδα ανδρών επικράτησε με 3-0 σετ της Λευκορωσίας, με ανατροπή στο δεύτερο σετ από 20-23. Οι δύο ομάδες έπαιξαν και τέταρτο σετ το οποίο κατέκτησε η Λευκορωσία με 27-25. Πρεμιέρα για φέτος με την «γαλανόλευκη» φανέλα έκαναν ο Μενέλαος Κοκκινάκης, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης και ο Ανδρέας Φράγκος.
  • Χωρίς Τζούριτς και Κοκκινάκη στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού
    Σημαντικές επιστροφές είχαμε στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την παρουσία των Θανάση Πρωτοψάλτη, Ραφαήλ Κουμεντάκη, Ανδρέα Φράγκο και Γιώργου Τζιουμάκα στις κλήσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ