Εκτυπώστε τη σελίδα
06-06-2018 16:13

Διευκρινήσεις από τον Εθνικό Πειραιώς για το μέλλον των αθλητών

H διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς μετά το δημοσίευμα του volleynews.gr σχετικά με το μέλλον του ΤΑΑ και των αθλητών που ανήκουν στη δύναμη του εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση:

Διαβάζοντας το προ λίγων ωρών δημοσίευμά της έγκυρης ιστοσελίδας σας, κρίνουμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι ο Εθνικός ΟΦΠΦ δεν αποδεσμεύει κανέναν ηλικιακά παίκτη που ανήκει στον Εθνικό και αγωνίζεται με τις ομάδες των αναπτυξιακών τμημάτων για την περίοδο 2018-2019.

Εξυπακούεται, βεβαίως, ότι στην περίπτωση που δεν βρεθεί χρηματοδότης ώστε να κατέβει η ανδρική ομάδα στην Α1, αυτόματα μένουν ελεύθεροι οι αθλητές που την περίοδο 2017-2018 τέλειωσαν τις υποχρεώσεις τους ως Έφηβοι και ανήκουν πλέον στην κατηγορία των Ανδρών.

Σχετικά άρθρα

  • Νέα ενίσχυση για τον Εθνικό Πειραιώς με Τόνια Μουχτούρη
    Μία ακόμη μεταγραφή για τον Εθνικό Πειραιώς , ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση της 18 χρονης διαγώνιας , Τόνιας Μουχτούρη, η οποία την σεζόν που έληξε αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο στην Πρι Λιγκ.
  • Μπαμ Εθνικού με... «μαέστρο» Συμέλα Παπαγεωργίου
    Εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση από τον Εθνικό Πειραιώς που «ταράζει τα νερά» και αλλάζει με τη σειρά του τις ισορροπίες στην τοπική κατηγορία γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της Συμέλας Παπαγεωργίου.
  • Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α: Προσ-Πέρα-σε το ντέρμπι ο Εθνικός με τρίποντο
    Περίπατο έκανε ο Εθνικός Πειραιώς στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στο ΑΣ Πέρα, για την 18η αγωνιστική της τοπικής 2 γυναικών Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Η ομάδα του Βασίλη Κατωπόδη επικράτησε 0-3 (14-25, 18-25, 10-25), και με το τρίποντο αυτό έφτασε τους 44 βαθμούς και πλησίασε στον πόντο, τον πρωτοπόρο Ιωνικό Νίκαιας που έχει 45 και κέρδισε 3-0 τον Ίκαρο ενώ το Πέρα έμεινε τρίτο με 41. Επίσης να σημειωθεί οτι ο Εθνικός εχει κανει και ενα ρεπό αφου η κατηγορία έχει 13 ομάδες.
  • ΕΣΠΕΔΑ: Σημαντικό προβάδισμα για τον πρωτοπόρο Εθνικό
    Η άνετη νίκη του Εθνικού σε συνδυασμό με την αναβολή του ντέρμπι τετράδας, ανάμεσα σε Ιωνικό και Φλοίσβο, έδωσαν την δυνατότητα στον αήττητο και πρωτοπόρο της κατηγορίας για την 14η αγωνιστική της τοπικής 2 γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, να ξεφύγει στο +5 από την δεύτερη ομάδα του Πέρα, και στο +7 από το σύλλογο της Νίκαιας.
  • Ο ΑΣ Πέρα επικράτησε στο ντέρμπι με τον Φλοίσβο, με νίκες συνέχισαν Εθνικός και Ιωνικός
    Ο ΑΣ Πέρα επικράτησε στο ντέρμπι τετράδας, 3-2 του Φλοίσβου για την 11η αγωνιστική της τοπικής κατηγορίας 2 γυναικών ΕΣΠΕΔΑ και δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.