Εκτυπώστε τη σελίδα
05-06-2018 22:57

Πήρε το βάπτισμα του πυρός ο Ανδρέας Φράγκος

Η πρώτη συνάντηση μεταξύ της ΕΣΑΠ, της ΕΟΠΕ και του ΠΑΣΑΠ για να συζητηθούν τα θέματα που απασχολούν τους τρεις φορείς για το ανδρικό βόλεϊ έγινε απόψε και είχε περισσότερο τον χαρακτήρα γνωριμίας καθώς από πλευράς αθλητών ήταν ο Ανδρέας Φράγκος διότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Βασίλης Μηνούδης απουσιάζει στο εξωτερικό.

Είναι κοινό μυστικό πως ο Φράγκος επιθυμεί να παίξει ηγετικό ρόλο ως συνδικαλιστής των αθλητών μετά την αποχώρηση του Μηνούδη από την ηγεσία του ΠΑΣΑΠ και πήρε το βάπτισμα του πυρός στις συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο και τον Γιώργο Καραμπέτσο που ως πρόεδρος της ΕΟΠΕ έχει περισσότερο το ρόλο του εγγυητή. Δεν υπήρξαν δεσμεύσεις αλλά υπήρξε πρώτη ανταλλαγή απόψεων, προβληματισμών και θέσεων με όλες τις πλευρές να αποκομίζουν θετικές εντυπώσεις.

Η ΕΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποί αναφέρει:

Μέσα σε άριστο κλίμα έγινε πρώτη συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων της ΕΣΑΠ, της ΕΣΑΠ και του ΠΑΣΑΠ για θέματα που αφορούν τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μεταξύ αυτών το θέμα του αριθμού των ξένων στο πρωτάθλημα Volley League 2018-19, των συνθηκών εργασίας των αθλητών καθώς και τους ελέγχους των ΤΑΑ για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν. Δεν υπήρξαν δεσμευτικά συμπεράσματα. Η συνάντηση έγινε σε κλίμα αλληλοκατανόησης και συναίνεσης.

Την ΕΣΑΠ εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Παντελής Ταρνατόρος, την ΕΟΠΕ ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Καραμπέτσος και τον ΠΑΣΑΠ ο Ανδρέας Φράγκος. Συμφωνήθηκε να υπάρξει άμεσα και νέα συνάντηση παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΑΠ Βασίλη Μηνούδη που απουσιάζει στο εξωτερικό. «Είχαμε μία πρώτη γνωριμία με τον Ανδρέα Φράγκο. Δεν κρύβω πως με εξέπληξε ευχάριστα με την ωριμότητα του και τους προβληματισμούς του. Ανταλλάξαμε απόψεις και προβληματισμούς. Εκπροσωπούμε διαφορετικούς φορείς, με διαφορετικά συμφέροντα αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην καταλήξουμε από κοινού σε κοινά αποδεκτές λύσεις. Δεν υπάρχουν περιθώρια για εγωισμούς και μεγαλοστομίες και ορισμένες αρχές όπως η διασφάλιση των συνθηκών εργασίας των αθλητών αλλά και η βιωσιμότητα των ΤΑΑ είναι ζητήματα που μας απασχολούν όλους και είμαι σίγουρος πως θα βρούμε λύσεις», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος.