1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-05-2018 18:57

Δημήτρης Εφραιμίδης: «Κάθε νέος προπονητής στην Εθνική έχει τα δικά του πλάνα»

Ο Δημήτρης Εφραιμίδης ηγήθηκε της ομάδας των παικτών της Volley League που αγωνίστηκε στην γιορτή του βόλεϊ στις Σέρρες και μίλησε στην κάμερα τoυ volleynews.gr για την εμπειρία που έζησε στις Σέρρες, για την Εθνική ομάδα και το επαγγελματικό του μέλλον:

 

«Ηταν τιμή μας που μας προσκάλεσαν και λάβαμε μέρος σε αυτή την γιορτή του βόλεϊ στις Σέρρες. Χαρήκαμε πολύ που ήρθαμε κι εμείς να βοηθήσουμε σε αυτή την εκδήλωση μνήμης για την ιστορία του βόλεϊ αλλά και για την προσφορά του Κώστα Ριζόπουλου. Τώρα θα προσπαθούμε να κρατηθούμε σε φόρμα. Δεν γνώριζα εάν θα κληθώ στην Εθνική ομάδα. Κάθε νέος προπονητής έχει τα πλάνα του, τις δικές του προτιμήσεις και τους δικούς του στόχους. Καλεί τους πιο κατάλληλους αθλητές που νομίζει πως θα τον βοηθήσουν. Είναι καθαρά δική του απόφαση. Είπε πως η πόρτα της Εθνικής ομάδας είναι ανοικτή σε όλους και όλα είναι ανοικτά. Δεν ξέρω σε ποια ομάδα θα είμαι του χρόνου. Είναι νωρίς σχετικά για όλες τις ομάδες. Γιατί όχι να μείνω και Ηρακλή. Θα τα δούμε όλα. Ο αδελφός μου είναι ακόμα στην Αθήνα και περιμένει και αυτός. Είχαμε καλή παρέα εδώ στις Σέρρες και περάσαμε όμορφα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ