1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-05-2018 20:17

Νομική σύμβουλος του Γιαννακόπουλου στην ΕΣΑΠ: «Απάντηση μέχρι 30 Μαΐου»

Γνωστή δικηγόρος που εκπροσωπούσε τα συμφέροντα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου παρέστη στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ ως παρατηρητής.

Απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε τοποθέτηση και το μόνο που είπε προς τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ ήταν πως «ο κύριος Γιαννακόπουλος ενδιαφέρεται να εμπλακεί στα κοινά του ΤΑΑ Παναθηναϊκός και την οριστική απάντηση του θα την έχετε μέχρι το τέλος Μαΐου». Οπως λένε οι πληροφορίες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος να βάλει 300.000 Ευρώ για τη δημιουργία ομάδας για τη σεζόν 2018-19 αλλά αγκάθι αποτελούν τα χρέη που υπάρχουν.

Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν είναι πως το χρέος του πράσινου ΤΑΑ ανέρχεται σε 800.000 με 1 εκ. Ευρώ, ενώ εάν υπάρχουν σε μετρητά έστω το 40% θα είναι δυνατόν να γίνουν καλοί διακανονισμοί. Σε κάθε περίπτωση το επόμενο δεκαήμερο θα είναι κρίσιμο καθώς ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ορίσει και τον εκπρόσωπο του στις εκλογές της ΕΣΑΠ και επί πλέον στις 4 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί στο Πρωτοδικείο η εκδίκαση της υπόθεσης για προσωρινή διοίκηση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό που θα προκηρύξει εκλογές μέσα στον Ιούνιο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ