1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-05-2018 22:01

Σπύρος Νικολάκης: Προσβλητική κρίση για τον Ντανιέλε Ρίτσι

O προπονητής βόλεϊ και πρώην συνεργάτης του Ντανιέλε Ρίτσι, Σπύρος Νικολάκης έστειλε επιστολή στο volleynews.gr καταθέτοντας την διαφωνία του για το ρεπορτάζ του fosoline.gr με τίτλο «Ο Φιλίποφ στον ΠΑΟΚ, ο Ρίτσι στην Ικαρία» που αναδημοσιεύτηκε από το volleynews.gr και αφορούσε στον Ντανιέλε Ρίτσι. Η δήλωση του Σπύρου Νικολάκη:

 
"Ο Ντανιέλε Ρίτσι εξάλλου βρίσκεται σε διακοπές με τη σύζυγο του στην Ικαρία και ουδείς τον ειδοποίησε ότι θα αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ. Δεν νομίζουμε ότι θα ενοχληθεί με την επιστροφή του στην Ιταλία.Ετσι κι αλλιώς ήταν σε απραξία πολλά χρόνια, οι Θεσσαλονικείς τον έβγαλαν από τη ναφθαλίνη και έβαλε στην τσέπη του 30.000 ευρώ από το πουθενά".

Αυτη ειναι η τελευταια παραγραφος σε ενα αρθρο που δημοσιευτηκε στο site του Φωτος απο τον Κο Λεμονιδη και επαναδημοσιευτηκε στο Volleynews.

Πιστεύω ότι η κρίση αυτή είναι προσβλητική απέναντι σε έναν άνθρωπο και καταξιωμένο προπονητή στην Ιταλία, στο Ευρωπαϊκό βόλεϊ και στην Ελλαδα. Δεν θα αναφερθώ στους τίτλους που εχει κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά στο πόσο μεγάλο πάθος έχει για το βόλεϊ, τις γνώσεις του, τις γνωριμίες του και τον σεβασμό που του τρέφει το παγκόσμιο βόλεϊ. Νομίζω λοιπόν πως δε μας τιμά ως Ελληνες να προσβάλλου με αυτό τον τρόπο έναν τέτοιο προπονητή. Αντίθετα μάλλον μας τιμά με την παρουσία του στην Ελλάδα και είναι παράδειγμα για την εργατικότητα του και το πάθος του για το βόλεϊ. Τέλος, θεωρώ οτι είμαι πολύ τυχερός που έχω δουλέψει δίπλα του, που ανταλλάσουμε απόψεις και που με τιμά με την φιλία του.
Υ.Γ. Δεν γράφω αυτα γιατι χρειαζεται εμενα για να του βρω ομαδα, ουτε εχει αναγκη τα χρηματα και μαλλον δεν κανει και δωρα...
 Ως Ελληνας προπονητης,θελω να εκφρασω την αποψη αυτη και να δημοσιευτει στο Volleynews.

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Spyros Nikolakis

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ