Εκτυπώστε τη σελίδα
18-04-2013 16:15

Υπερήφανοι οι χορηγοί του Παμβοχαϊκού

 

Οι χορηγοί του Παμβοχαϊκού, Eurofilm Μάντζαρης, Λαρσινός ΑΕ και Chiquita εξέδωσαν στήριξης ενόψη της συνέχειας των τελικών με τον Ολυμπιακό.

 

Καλή Επιτυχία από την Eurofilm Μάντζαρης
«Η καρδιά όλης της φίλαθλης Κορινθίας χτυπάει στο κλειστό της Βόχας, όπου ο αγαπημένος μας Παμβοχαϊκός, θα δώσει τις μάχες του απέναντι στον Ολυμπιακό, για να φτάσει στη μεγαλύτερη επιτυχία που έχει ζήσει ποτέ ο τόπος μας, την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας! Ο Σύλλογος του Βραχατίου μπορεί να καμαρώνει για όλα όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα. Για τη μαγευτική πορεία από τα τοπικά πρωταθλήματα έως τα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ. Για την καταξίωση, τις χαρές που προσφέρει απλόχερα σε όλους τους Κορίνθιους στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας.

Με την αρωγή από την Eurofilm Μάντζαρης που βρίσκεται από τη πρώτη στιγμή κοντά στον Παμβοχαϊκό κι έχοντας στηρίξει δυναμικά και με πίστη την σπουδαία αυτή προσπάθεια, η πρόκριση στον τελικό μας έκανε περήφανους! Ο τίτλος θα έρθει να δώσει την υπέρτατη χαρά. Για μας και για κάθε φίλαθλο ο Παμβοχαϊκός είναι ήδη πρωταθλητής στις καρδιές, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των τελικών. Ευχή μας είναι, το τρόπαιο να καταλήξει στο Βραχάτι και στην Κορινθία, κατά κύριο λόγο για την δικαίωση της διοίκηση, των προπονητών και των αθλητών και κατά δεύτερο, για την χαρά που θα δώσει σε όλο τον κόσμο αυτή η μοναδική επιτυχία. Καλή επιτυχία!»

Η Λαρσινός ΑΕ πάντα κοντά στο πλευρό του Παμβοχαϊκού
«Ο ΓΑΣ Παμβοχαϊκός κρατά ψηλά τη σημαία του Κορινθιακού αθλητισμού τα τελευταία χρόνια και με τη φετινή ιστορική επιτυχία της πρόκρισης στον τελικό του πρωταθλήματος της VolleyLeague απέναντι στον Ολυμπιακό, πιστοποιεί με τον καλύτερο τρόπο πως τίποτα στον αθλητισμό δεν γίνεται τυχαία. Με σκληρή δουλειά, υπομονή και προσήλωση στο στόχο, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και αθλητές έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό: μια ομάδα – υπόδειγμα, που προσφέρει χαρά σε όλο το φίλαθλο κοινό της Κορινθίας, διδάσκει ήθος, παράγει πολιτισμό.

Η Λαρσινός ΑΕ βρίσκεται πάντα κοντά στο πλευρό του Παμβοχαϊκού και στηρίζει την υγιή προσπάθεια της ομάδας του Βραχατίου. Εν όψει των τελικών στο κλειστό «Γ. Τριαντάφυλλος» εκφράζει τη θερμή της συμπαράσταση σε διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και αθλητές και τους εύχεται να πετύχουν τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του τίτλου. Ήδη, όλοι τους, έχουν κάνει έναν τεράστιο άθλο και αυτό που απομένει είναι, όλοι μαζί, να ζήσουμε στιγμές χαράς, που παρόμοιες δεν έχει βιώσει ποτέ στο παρελθόν η Κορινθία. Καλή επιτυχία στην ομάδα, που έχει ήδη μπει στις καρδιές όλων των Κορίνθιων!».

Ευχές και από την Chiquita
«Η ομάδα – θαύμα της Κορινθίας, ο Παμβοχαϊκός μας κάνει περήφανους με τη συμμετοχή του στον τελικό της VolleyLeague, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ένα ιστορικό επίτευγμα, που ήρθε ως επιστέγασμα της εξαιρετικής δουλειάς των τελευταίων ετών, της συνολικής προσπάθειας, που έχει αγκαλιάσει ολόκληρη η Κορινθία. Ο Παμβοχαϊκός αποτελεί πρότυπο για κάθε σύλλογο, ένα γερό οικοδόμημα, που χτίστηκε πάνω σε στέρεες βάσεις με πολύ κόπο και ιδρώτα.

Η Chiquita, χορηγός της ομάδας του Βραχατίου ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές της φετινής μαγικής πορείας και εύχεται η χρονιά να κλείσει με κατάκτηση του πρωταθλήματος, τη μεγαλύτερη χαρά που μπορούμε να νοιώσουμε όλοι μας, όσοι πιστέψαμε και στηρίξαμε τη συγκεκριμένη προσπάθεια».

Σχετικά άρθρα