1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-12-2012 23:48

«Τα παιδιά έχουν μεγάλα ψυχικά αποθέματα»

Κώστας Αρσενιάδης Κώστας Αρσενιάδης 1/12/12, newsports.eu
Απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΑΟ Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Στον αντίποδα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Στέλιος Καζάζης, ήταν φανερά στεναχωρημένος από την έκβαση της αναμέτρησης.

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη επί μιας φορμαρισμένης ομάδας η οποία πέρα από βαθμολογικά έχει και ψυχολογικά οφέλη. Σήμερα τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν μεγάλα ψυχικά αποθέματα και είναι πράγματι σπουδαία ότι τα καταφέραμε παρά τις σημαντικές ατυχίες που μας προέκυψαν», ανέφερε ο Κώστας Αρσενιάδης.

Ενώ ο Στέλιος Καζάζης τόνισε από την πλευρά του: «Στα δυο πρώτα σετ ήταν τόσο πιεστικό το σερβίς της Κηφισιάς που δεν μας άφησε πολλά περιθώρια να έχουμε επίθεση πάνω στο φιλέ. Ισορροπήσαμε τα πράγματα στο τρίτο σετ αλλά στο τέταρτο κάναμε ένα πολύ κακό ξεκίνημα. Η Κηφισιά έχτισε διαφορά δυο φορές αλλά εμείς καταφέραμε και μπήκαμε στο σετ, καλύπτοντας τις διαφορές και εκεί ακριβώς έγιναν δυο λάθη τα οποία μας στοίχισαν τον αγώνα».

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link Χαριλαος Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2012 14:33 posted by Χαριλαος

    Μπράβο στά παιδιά τού ΑΟΚ. Παρά τίς ατυχίες τού τελευταίου καιρού,καίχωρίς Μπέλλο κατάφεραν καί έπαιξαν μέ ψυχή, καί πήραν ένα μάτς πού κανονικά θά έπρεπε νά έχουν πάρει μέ 3-0.. Συγχαρητήρια σέ Αρσενιάδη, καίπαίχτες..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ