1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2018 22:54

Βολές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Περιφέρεια Θράκης

Η διοίκηση του ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης με ανακοίνωση του καλεί τον αντιπεριφερειάρχη και τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους για βοήθεια προς τον σύλλογο και την ομάδα του βόλεϊ που την ίδια ώρα δίνει μάχη επιβίωσης στην Volley League Πάμε Στοίχημα ενώ προέρχεται και από την δεύτερη θέση στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Η ανακοίνωση:
Αγαπητέ Αντιπεριφερειαρχα,
Ευχαριστούμε πολύ για τις θερμές ευχές σας και τα συγχαρητήρια που μας δώσατε για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Λιγκ καπ Νίκος Σαμαράς 2018 αλλά θα θέλαμε στο σημείο αυτό να σας θυμίσουμε ξανά αυτό που πολλές φορές σας επισημάναμε σε κατ´ιδιαν συζητησεις και σε σας και στον κύριο Περιφερειάρχη. Η ομάδα αυτή εκτός από επιμονη πίστη και αφοσίωση που πρέπει να επιδείξει όπως δημόσια αναφέρατε χρειάζεται και αρκετές χιλιάδες ευρώ ετησίως για μετακινήσεις ενώ για την τριετία που πέρασε η διοίκηση μας έχει πληρώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό από τα παλιά χρέη αποδεδειγμένα και καταγεγραμμένα μέσα από μια διαφανή διαχείρηση των πενιχρών μας πόρων η οποία αποδεικνύεται από όλες τις εκθέσεις της εξελεγκτικής επιτροπής. Συνεπώς εάν όντως τα συγχαρητήρια σας δεν είναι προσχηματικά σας καλούμε να συμβάλετε όπως και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στο να παραμείνει ο Εθνικός μεγάλος εάν πάλι δεν το επιθυμείτε και συνεχίζετε να μας αγνοείται επιδεικτικά καλό θα ήταν να μην χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας σε συγχαρητήριες επιστολές».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ