1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2018 00:18

Πρώτη μονομαχία παραμονής για Νίκη και Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Τον δικό τους Γολγοθά ξεκινούν από τη Μεγάλη Τετάρτη, η Νίκη Αιγινίου και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην πρώτη αναμέτρηση τους για τα πλέι άουτ και τον Παναθηναϊκό να έχει ρεπό. (1η αγωνιστική πλέι άουτ, 4/4, 19.00, διαιτητές: Γεωργουλέας, Μυλωνάκης).

H Nϊκη Αιγινίου ξεκινάει με πλεονέκτημα δύο βαθμών στα πλέι άουτ έχοντας πολύτιμο αβαντάζ έναντι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Παναθηναϊκού αλλά για να το αξιοποιήσει θα πρέπει να νικήσει τους δύο εντός έδρας αγώνες που έχει στο πρόγραμμα.

Η Νίκη στην κανονική περίοδο νίκησε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης εντός και εκτός έδρας αλλά οι ακρίτες επικράτησαν στο Λιγκ Καπ. Η ομάδα της Πιερίας θα αγωνιστεί για τρίτη φορά σε πλέι άουτ μετά το 2013 (9η θέση) και το 2014 (12η θέση).

Ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου Γιώργος Οικονομίδης είπε: «Είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε και να συγκεντρωθούμε στο στόχο μας. Εχουμε μικρό βαθμολογικό πλεονέκτημα αλλά δεν το υπολογίζουμε. Αλλωστε για να έχει σημασία θα πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη στην έδρα μας. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και περιμένουμε τον κόσμο να μας υποστηρίξει.

Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι με ομάδα που έρχεται με ρυθμό από το Λιγκ Καπ. Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολος αγώνας. Μπορεί να νικήσαμε δύο φορές στην κανονική περίοδο αλλά αυτός ο αγώνας είναι διαφορετικός».Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έρχεται από τον τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Σε μία εβδομάδα στη Σύρο ο Εθνικός νίκησε 3-0 τον Φοίνικα για το πρωτάθλημα και 3-0 τον Παμβοχαϊκό για το Λιγκ Καπ και έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλά κατάσταση. Η ομάδα του Εβρου πέφτει για έβδομη φορά σε πλέι άουτ και μόνο μία φορά δεν τα κατάφερε και υποβιβάστηκε και αυτή ήταν την σεζόν (2007-08).

Από το 2012 ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είχε συνέπεια με την είσοδο στην 8αδα με κορύφωση την 2η θέση του 2014.Ο πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σταύρος Κασαμπαλής δήλωσε: «Μετά την γιορτή του Λιγκ Καπ τα πράγματα σοβαρεύουν. Για μας το πρωτάθλημα ξεκινάει τώρα.

Το Λιγκ Καπ και γενικά η παραμονή μας στη Σύρο μας βοήθησαν στο φορμάρισμα και δείξαμε πως είμαστε σε καλή κατάσταση. Θεωρώ κομβικό τον αγώνα στο Αιγίνιο. Πρέπει να τον κερδίσουμε για να πάρουμε το πλεονέκτημα από τη Νίκη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ