Εκτυπώστε τη σελίδα
01-12-2012 23:13

«Περιμένουμε να δούμε που θα φτάσουμε»

Ευχαριστημένος από το σερβίς και την άμυνα της ομάδας του εμφανίστηκε ο προπονητής του ΓΣ Λαμίας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, σε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τη Νίκη Αιγινίου.

 

«Ήταν ένα πολύ νευρικό ξεκίνημα και ενώ είχαμε άμυνες δεν τελειώναμε τις κόντρες κι έτσι κύλησε πάνω από το μισό πρώτο σετ. Αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε τον αντίπαλο, όμως σιγά, σιγά βρήκαμε αυτά που μας έλειπαν, τους πόντους και τους τρόπους για να τους πάρουμε και με την ανατροπή άλλαξε η ροή του αγώνα. Από κει και πέρα λειτούργησε το σέρβις και η άμυνα που μας έφερε ένα ακόμη τρίποντο. Θα περιμένουμε το τέλος του πρώτου γύρου για να καταλάβουμε που μπορούμε να φτάσουμε»,ανέφερε ο έλληνας τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου, Θανάσης Στράντζαλης, σημείωσε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς, το τρίτο σε μια εβδομάδα για εμάς. Βρεθήκαμε κοντά στο να πάρουμε το πρώτο σετ, δεν τα καταφέραμε και μας κόστισε ψυχολογικά, ενώ τα φλοτ σέρβις των Δημητριάδη, Σφενδυλάκη μας δημιούργησαν προβλήματα. Συγχαρητήρια στη Λαμία που εκμεταλλεύεται την έδρα της. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια να βρούμε τη θέση μας στη Λίγκα, αλλά πιστεύω ότι θα πάμε καλά».

Σχετικά άρθρα

  • Ο Δημήτρης Ωρολογάς θα ενισχύσει τη Νίκη Αιγινίου
    Την απόκτηση του Δημήτρη Ωρολογά ανακοίνωσε η Νίκη Αιγινίου, υπογράφοντας τον έμπειρο ακραίο την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Ο 35χρονος ακραίος συμφώνησε με την ομάδα του Αιγινίου, στη προσπάθεια που θα κάνει τη σεζόν 2018-19 να επιστρέψει στη Volley League.
  • Έμεινε στη Volley League o Εθνικός
    Ανακούφιση στην Αλεξανδρούπολη καθώς ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης νίκησε με 3-0 τη Νίκη Αιγινίου και με 7 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία  εξασφάλισε την παραμονή στην Volley League Πάμε Στοίχημα.
  • Πρώτη μονομαχία παραμονής για Νίκη και Εθνικό Αλεξανδρούπολης
    Τον δικό τους Γολγοθά ξεκινούν από τη Μεγάλη Τετάρτη, η Νίκη Αιγινίου και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην πρώτη αναμέτρηση τους για τα πλέι άουτ και τον Παναθηναϊκό να έχει ρεπό. (1η αγωνιστική πλέι άουτ, 4/4, 19.00, διαιτητές: Γεωργουλέας, Μυλωνάκης).
  • «Καθάρισε» με Κουμεντάκη στο Αιγίνιο ο ΠΑΟΚ
    Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-1 σετ τη Νίκη στο Αιγίνιο και σημείωσε την 16η νίκη του σε 21 αγώνες. Η Νίκη στο ντεμπούτο του Γιώργου Οικονομίδη στον πάγκο άγγιξε την ισοφάριση που θα της έδινε πολύτιμο βαθμό ή βαθμούς αλλά δεν τα κατάφερε και έμεινε στους 27 βαθμούς και ισόβαθμη στην 8η θέση με τον Παμβοχαϊκό έχοντας μειονέκτημα ισοβαθμίας.
  • Με Οικονομίδη η Νίκη, ψάχνει ρυθμό για τα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ
    Με νέο προπονητή τον Γιώργο Οικονομίδη στη θέση του Θανάση Στράντζαλη που αποχώρησε για λόγους υγείας η Νίκη Αιγινίου ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στην τέταρτη μεταξύ τους εφετινή αναμέτρηση αλλά την δεύτερη για το πρωτάθλημα.