1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-04-2013 01:11

«Κάναμε κάτι πολύ μεγάλο. Ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του» (video)

Ο Γιάννης Μέλκας μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος που η Νίκη Αιγινίου έμεινε στην κατηγορία, αλλά μιλώνστας στην κάμερα του volleynews.gr, εξέφρασε και τη λύπη του που υποβιβάστηκε ο Παναθηναϊκός

«Έχω δύο συναισθήματα. Το πρώτο είναι ικανοποίηση για την παραμονή της ομάδας της Νίκης  και το δεύτερο η στεναχώρια που βρεθήκαμε εμείς σε αυτή τη στιγμή του Παναθηναϊκό. Μην ξεχάσουμε ότι έχουν γίνει κάποια λάθη τα οποία πληρώνει τώρα ο Παναθηναϊκός και θα πρέπει να μην ξαναγίνουν από μεγάλες ομάδες. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να τα δούμε. Ο Παναθηναϊκός θα βρει το δρόμο του. Είμαι σίγουρος. Είναι μεγάλη ομάδα και έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό βόλεϊ και τον θέλουμε στα σαλόνια της Α1. Από την άλλη θέλω να πω και πάλι συγχαρητήρια στην ομάδα μου.

Όταν μου έγινε η πρόταση να έρθω στην ομάδα δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ήξερα πολύ καλά την ομάδα. Δε νομίζω ότι κάναμα κάτι...ονειρικό, αλλά κάτι πολύ μεγάλο. Είναι η πρώτο χρονά για τη νίκη στην Α1 και έμεινε στην κατηγορία απέναντι σε δύο μεγαθήρια του ελληνικού βόλεϊ. Είναι μια άπειρη ομάδα με πολύ ταλέντο. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό και νομίζω ότι αξίζαμε να μείνουμε την κατηγορία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ