1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2018 15:40

Πένθος για τον Τάκη Αντωνόπουλο

Βαρύ πένθος και μεγάλη απώλεια για δύο ανθρώπους του αθλητισμού της Πάτρας. Τον Τάκη Αντωνόπουλο, αντιπρόεδρο της ΕΟΠΕ και το μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΣΠΕΠ, Αρη Αντωνόπουλο, που έχασαν την αγαπημένη τους μητέρα Αθηνά, η οποία «έφυγε» στα 89 της χρόνια.

Η Αθηνά Αντωνοπούλου ήταν παντρεμένη με τον Σπήλιο Αντωνόπουλο, που «έφυγε» από τη ζωή το 2013 στα 87 του χρόνια. Είχαν αποκτήσει μια όμορφη οικογένεια με 5 παιδιά. Τον Τάκη, τον Αρη, τον Χρήστο, την Μάχη και την Νάντια.

Η κηδεία της Αθηνάς Αντωνοπούλου θα γίνει την Δευτέρα 19 Μαρτίου στις 3.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στην Πάτρα. Ψήφισμα για τον θάνατο της Αθηνάς Αντωνοπούλου εξέδωσε η ΕΣΠΕΠ, το οποίο έχει ως εξής: Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο της μητέρας του μέλος μας, Αντιπροέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και του μέλους του Συνδέσμου Διαιτητών ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. θα παραβρεθεί στην Εξόδιο Ακολουθία για να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και της οικείους της.«Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Πηγή pelop.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ