Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
14-04-2013 22:52

«Για την ιστορία και τη φανέλα μας»

Ο τεχνικός της Νίκης Αιγινίου αναγνωρίζει ότι η θέση της ομάδας του είναι δύσκολη, ωστόσο επισημαίνει ότι οι παίκτες του θα αγωνιστούν απέναντι στον Παναθηναϊκο με στόχο να διαφυλάξουν την υπόληψη του συλλόγου.

«Παίζουμε ελεύθερα και χωρίς το άγχος της παραμονής, αλλά θέλουμε να παίξουμε για τη νίκη σαν να το θέλαμε για την σωτηρία μας. Η θέση μας είναι δύσκολη. Πάνω απ΄ όλα βάζουμε την ιστορία του συλλόγου, την φανέλα της Νίκης και τον αθλητικό εγωισμό μας».

Σχετικά άρθρα

  • Αμφίρροπη μονομαχία στο Αιγίνιο
    Δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν, η Νίκη Αιγινίου και ο Ηρακλής Χαλκίδας θα μονομαχήσουν στην πόλη της Πιερίας σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League Πάμε Στοίχημα.
  • Στην Πολωνία θα συνεχίσει ο Γκόρτσανιουκ
    Στην Πολωνία και στην Μπιγκοσντζ που βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζένια Γκορτσανιουκ.



  • Ντέρμπι «νεοφώτιστων» στο Αιγίνιο
    Στο Αιγίνιο θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες που το περασμένο καλοκαίρι ανέβηκαν από την Α2.

  • Η Νίκη Αιγινίου μπλόκαρε τα όνειρα της Παναχαϊκής
    Με όπλο το σερβίς που απέφερε 9 άσσους και με 16 πόντους από μπλοκ η Νίκη Αιγινίου νίκησε την Παναχαϊκή με 3-1 σετ και πήρε πολύτιμο τρίποντο που την φέρνει στους 10 βαθμούς μαζί με τον Ηρακλή και την Κηφισιά.


  • Τηλεοπτική μονομαχία στο Αιγίνιο
    Το δεύτερο τηλεοπτικό ντέρμπι θα γίνει στο Αιγίνιο όπου η τοπική Νίκη θα υποδεχτεί την Παναχαϊκή. Η Νίκη προέρχεται από τη Νίκη στην Κηφισιά, ενώ οι πατρινοί αναζητούν την πρώτη τους νίκη (10/12, 17.00, ΕΡΤ-2, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δεληκωστίδης).